FOTO / Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit. Soția artistului a arătat de excepție!

11.10.2020, 09:51
FOTO / Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit. Soția artistului a arătat de excepție!
FOTO / Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit. Mireasa a arătat de excepție!

Mare eveniment în viața interpretului de muzică populară Valentin Sanfira. Acesta s-a căsătorit cu aleasa inimii, Codruța Filip.

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira trăiește o poveste de dragoste cu Codruța Filip, împreunîă cu care formează un cuplu de doi ani. În acest weekend, Valentin Sanfira și Codruța Filșip s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc în Snagov, în aer liber, într-un peisaj de vis. Ceremonia a fost una restrânsă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

”Am spus DA!❤️”, a anunțat artistul pe contul său de socializare, acolo unde a dat publicității și mai multe fotografii de la cel mai important eveniment din viața sa.

Soția lui Valentin Sanfira, super sexy

Codruța Filip, cea care i-a devenit soție lui Valentin Sanfira a arătat superb în ziua căsătoriei. Aceasta a purtat o rochie de culoare albă, lungă, mulată și cu o tăietură adâncă pe un picior. Rochia i-a pus foarte bine în valoare silueta perfectă.

 

La rândul său, i nterpretul de muzică populară a purtat un costum special, de culoare neagră, cu broderii aurii pe sacou, în care a arătat impecabil.

„Rochia e una la care am visat foarte mult. E pe corp. Este făcută la un atelier renumit din București”, spunea Codruța Filip, înainte de eveniment, potrivit spynews.ro.

Cum s-au cunoscut Valentin Sanfira și Codruța Filip

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

citește și...