Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat din nou nunta. Care este motivul

04.07.2021, 14:18
Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat din nou nunta. Care este motivul
Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat din nou nunta. Care este motivul

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira și partenera sa, Codruța Filip, și-au amânat din nou cununia religioasă. Aceștia au decis ca evenimentul să aibă loc anul viitor. Codruța Filip, partenera de viață a lui Valentin Sanfira, a explicat care a fost motivul pentru care el și partenera lui de viață au luat această hotărâre.

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira trăiește o poveste de dragoste cu Codruța Filip, împreună cu care formează un cuplu de câțiva ani. În luna octombrie a anului trecut, Valentin Sanfira și Codruța Filșip s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc în Snagov, în aer liber, într-un peisaj de vis. Cununia civilă a fost una restrânsă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Valentin Sanfira și Codruța Filip ar fi trebuit să ajungă în fața altarului în data de 2 iulie anul acesta, însă cei doi au decis să amâne evenimentul. Motivul pentru care cei doi au luat această decizie este că nunta lor ar fi una cu mulți invitați, iar restricțiile privind pandemia i-ar împiedica să facă acest lucru.

Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat din nou nunta. ”N-am vrut să riscăm cumva”

Codruța Filip a făcut declarații legate de amânarea evenimentului la postul de televiziune Antena Stars.

„Vineri pe 2 iulie trebuia să avem si noi cununia religioasă. Am amânat-o pentru anul viitor pentru 15 octombrie pentru că încă sunt restricții și n-am vrut să riscăm cumva, să luăm vreo amendă sau să se termine petrecerea mai devreme decât ar fi trebuit. Aveam în jur de 300 de invitați, adică era o nuntă măricică, nu exagerat de mare, dar o nuntă măricică și dat fiind faptul că la cununia civilă ni s-a permis să avem doar 50, am avut un pic peste 50, cam în jur de 70, dar am respectat regulile și nu ne-am permis să invităm toți prietenii, toate rudele și așa mai departe”, a spus Codruța Filip, potrivit spynews.ro.

Cum s-au cunoscut Valentin Sanfira și Codruța Filip

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

 

citește și...