Valentin Sanfira și-a reprogramat nunta pentru a doua oară. ”Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm”

16.09.2021, 16:17
Valentin Sanfira și-a reprogramat nunta pentru a doua oară. ”Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm”
Valentin Sanfira și-a reprogramat nunta pentru a doua oară. ” Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm”

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira și partenera sa, Codruța Filip, și-au amânat din nou cununia religioasă. Aceștia au decis ca evenimentul să aibă loc anul viitor. ”Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm”, a declarat cântărețul de muzică populară.

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira trăiește o poveste de dragoste cu Codruța Filip, împreună cu care formează un cuplu de câțiva ani. În luna octombrie a anului trecut, Valentin Sanfira și Codruța Filșip s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc în Snagov, în aer liber, într-un peisaj de vis. Cununia civilă a fost una restrânsă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Valentin Sanfira și Codruța Filip ar fi trebuit să ajungă în fața altarului  pe 2 iulie, anul acesta, însă din cauza pandemiei au decis să mai aștepte până la anul pentru ca evenimentul să iasă așa cum își doresc ei.

Valentin Sanfira și-a reprogramat nunta pentru a doua oară. ”Acum am pus o pe 15 octombrie anul viitor”

“Am amânat-o de două ori. Trebuia să o facem la începutul lunii iulie și nu am mai făcut-o. O tot amânăm de anul trecut. Acum am pus o pe 15 octombrie anul viitor. Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm”, a declarat Valentin Sanfira la Kanal D, potrivit click.ro.

”La anul vrem să facem o nuntă mare. Aprobasem și meniul. Ne-au adus numai creveți întorși pe dos, pate de gâscă, dar noi vrem mâncare românească, că nu facem nunta americăneasă. O să avem și sărmăluțe! Trebuie să refacem însă invitațiile, că le trimisesem! Restaurantul e același, formațiile care cântă sunt aceleași”, a mai spus acesta.

Cum s-au cunoscut Valentin Sanfira și Codruța Filip

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

citește și...