Valentin Sanfira și-a caracterizat colegele din muzica populară. ”I-am spus-o și în față”

21.06.2021, 14:41
Valentin Sanfira și-a caracterizat colegele din muzica populară. ”I-am spus-o și în față”
Valentin Sanfira și-a caracterizat câteva colege din muzica populară. ”I-am spus-o și în față”

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira și-a spus părerea despre douiă dintre colegele sale de breaslă.

Cântărețul de muzică populară, Valentin Sanfira, a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică ”Spui tot sau îți ia gura foc” din cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV. Artistul a fost pus să o caracterizeze pe interpreta de muzică populară Margareta Clipa. ”Dacă ar fi să o descrii în trei cuvinte pe Margareta Clipa, care ar fi acelea?”, a fost întrebat Valentina Sanfira. ”Este îmbârligătoare, plină de sine și fățarnică. I-am spus-o și în față”, a răspuns acesta.


Valentin Sanfira a fost provocat și să spună trei defecte ale colegei sale de breaslă Niculina Stoican. ”E țâfnoasă, a dracu’, tipicară, mai împrumută cântece de la colegi”, a afirmat artistul.

Valentin Sanfira este căsătorit

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira trăiește o poveste de dragoste cu Codruța Filip, împreună cu care formează un cuplu de câțiva ani. În luna octombrie a anului trecut, Valentin Sanfira și Codruța Filșip s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc în Snagov, în aer liber, într-un peisaj de vis. Cununia civilă a fost una restrânsă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

 

citește și...