Mirela Vaida nu prezintă ”Acces Direct” de Paște. Cine o înlocuiește

30.04.2021, 10:36
Mirela Vaida nu prezintă ”Acces Direct” de Paște. Cine o înlocuiește
Mirela Vaida nu prezintă ”Acces Direct” de Paște. Cine o înlocuiește

Mirela Vaida nu prezintă emisiunea ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1, în perioada sărbătorilor pascale.

Mirela Vaida nu prezintă ”Acces Direct” de Paște, vestea fiind dată chiar de ea în emisiunea de la Antena 1. Vedeta a anunțat că timp de o săptămână va pleca în vacanță alături de familia ei. Emisiunea este prezentată de actrița Alexandra Velniciuc. „De mâine plec într-o mică vacanță de o săptămână și la cârma emisiunii o sa fiu înlocuită de Alexandra Velniciuc. Sărbători liniștite!”, a spus Mierela Vaida.


„Nu, nu ați greșit postul. Astăzi, în mod excepțioanal, am să-i țin locul colegei mele, Mirela Vaida, care a plecat într-o binemeritată vacanță”, a spus Alexandra Velniciuc în ediția de ieri a emisiunii ”Acces Direct”, citată de spynews.ro.

Mirela Vaida, atacată în direct la emisiunea ”Acces Direct”

În luna martie, Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. În momentul în care a intrat în platou, vedeta a fost luată prin surprindere.

O femeie dezbrăcată a încercat că o lovească pe moderatoare cu o piatră. Poliția a intervenit atunci de urgență. Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost reținută de oamenii legii, iar Mirela Vaida a depus plângere. Vedeta de televiziune este traumatizată în urma celor întâmplate.

„Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră. E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte. Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut. Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin în acest platou”, a spus vedeta după incidentul prin care a trecut.

citește și...