Unde petrece sărbătorile Vica Blochina. ”Am vrut să plec, dar nu pot”

06.12.2022, 15:41
Unde petrece sărbătorile Vica Blochina. ”Am vrut să plec, dar nu pot”
Unde petrece sărbătorile Vica Blochina

Vica Blochina a dezvăluit ce va face cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Vedeta și-ar fi dorit să plece în străinătate de Crăciun și Revelion, însă acest lucru nu se va întâmpla anul acesta. ”Chiar am vrut să plec, dar nu pot acum pentru că am foarte multă treabă în ianuarie”, a explicat Vica Blochina la postul de televiziune Antena Stars.

Vica Blochina obișnuia să petreacă sărbătorile de iarnă în  destinații exotice.

Anul acesta, însă, vedeta va petrece Crăciunul și Revelionul în România.

Unde petrece sărbătorile Vica Blochina. ”O să petrec aici, cu prietenii”

”Fac în familie. Chiar am vrut să plec, dar nu pot acum pentru că am foarte multă treabă în ianuarie. De obicei plec de sărbători, anul trecut am fost plecată o lună de zile. O să petrec aici, cu prietenii”, a declarat Vica Blochina, citată de spynews.ro.


”Am spus că anul acesta vreau să stau foarte cuminte de Crăciun și de Revelion, să am grijă de alimentație ca să arăt bine și fac foarte mult sport”, a adăugat vedeta.

Vica Blochina are un băiat din relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

citește și...