Unde a lucrat Cătălin Scărlătescu după Revoluția din 1989. ”Nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă”

17.09.2021, 15:29
Unde a lucrat Cătălin Scărlătescu după Revoluția din 1989. ”Nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă”

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 49 de ani, a lucart în multe restaurante din afara țării. Acesta a dezvăluit unde a ajuns după Revoluția din 1989. ”Nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă”, a povestit cel pe care telespectatorii îl știu din postura de jurat la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”.

Chef Cătălin Scărlătescu a lucrat în mai multe țări și a vizitat peste 50 de state.

Imediat după Revoluția din 1989, acesta a plecat în Italia, unde a lucrat la un restaurant din Bologna.

Unde a lucrat Cătălin Scărlătescu după Revoluția din 1989. ”Am plecat în 1990 în Italia”

”Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă. Mai apoi, am lucrat pe vapor. M-am plimbat din Hong Kong până-n Brazilia. Am văzut vreo 50 şi ceva de ţări, şi nu câte trei-patru ore, cum le văd cei de pe croazieră. În niciun port n-am stat mai puţin de patru zile”, a detaliat chef Cătălin Scărlătescu pentru revista Viva.

”Apoi, am plecat iar în Germania, unde am început, încet, încet, să lucrez în restaurante pretenţioase, de top. Am gătit prin multe bucătării din Europa și fiecare experiență a avut un aport considerabil. Din toate locurile în care am lucrat am învățat”, a mai spus acesta.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat sezonul 9 ”Chefi la cuțite” cu Narcisa Birjaru

 

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea. În prezent, Narcisa Birjaru lucrează la hotelul pe care familia lui Cristi Borcea îl deține în stațiunea Olimp.

Câștigătoarea celui de-al nouălea sezon Chefi la cuțite” a afirmat că se bucură că este recunoscută pe stradă după participarea la show-ul culinar. ”Ba chiar m-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare”, a spus ea.