Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, lucrează pentru Mihaela Borcea. Ce mesaj a transmis fosta soție a lui Cristi Borcea

08.07.2021, 12:53
Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, lucrează pentru Mihaela Borcea. Ce mesaj a transmis fosta soție a lui Cristi Borcea
Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, lucrează pentru Mihaela Borcea. Ce mesaj a transmis fosta soție a lui Cristi Borcea

Narcisa Birjaru, câștigătoarea show-ului culinar de la Antena 1 ”Chefi la cuțite”, lucrează pentru Mihaela Borcea.Anunțul a fost făcut de fosta soție a omului de afaceri Cristi Borcea. La rândul ei, Narcisa Birjaru a transmis și ea un mesaj în mediul online, în care mulțumește pentru cum a fost primită în echipă.

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

Acum, Narcisa Birjaru a ajuns să lucreze pentru Mihaela Borcea. Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea s-a însurat cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel. În prezent, Mihaela Borcea formează un cuplu cu Sorin Rap. Despre povestea de dragoste dintre cei doi s-a aflat la începutul anului 2018.

Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, lucrează pentru Mihaela Borcea. ”Deja mă simt minunat aici!”

Narcisa Birjaru lucrează la hotelul pe care Mihaela Borcea îl deține în stațiunea Olimp de pe litoral.  ”Chef Narcisa Birjaru , câștigătoarea “Chefi la cuțite” al sezonului 9, este noul nostru coleg. Să îi urăm bun venit! ❤️”, se arată pe pagina de Facebook a hotelului. Mihaela Borcea a transmis și ea un mesaj pentru Narcisa Birjaru:  ”Bun venit alături de echipa noastră!!”.

Narcisa Birjaru a scris în mediul online: ”Va multumesc mult pentru o primire atât de frumoasa și cu atâta căldura, deja ma simt minunat aici! Hotel Pam Beach-Olimp”.

Cum s-a schimbat viața Narcisei Birjaru după ce a câștigat ”Chefi la cuțite”

”Şi eu consider că un astfel de proiect e un deschizător de uşi pe mai departe. Mi s-a întâmplat şi mie, am primit deja câteva oferte. O colaborare am acceptat-o, iar pe restul le cântăresc puţin, pentru că vreau să iau decizia cea mai bună pentru mine”, a declarat Narcisa Birjaru într-un interviu

Câștigătoarea celui de-al nouălea sezon Chefi la cuțite” a afirmat că se bucură că estre recunoscută pe stradă după participarea la show-ul culinar. ”Ba chiar m-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare”, a spus ea.

citește și...