Uluitor! Cât a ajuns să plătească Oana Roman pentru a-şi ţine mama la un azil de lux. Suma i-ar speria pe mulți

05.10.2022, 12:35
Uluitor! Cât a ajuns să plătească Oana Roman pentru a-şi ţine mama la un azil de lux. Suma i-ar speria pe mulți
Uluitor! Cât a ajuns să plătească Oana Roman pentru a-şi ţine mama la un azil de lux. Suma i-ar speria pe mulți

Mioara Roman, mama Oanei Roman, se confruntă de mai bine de doi ani cu mari probleme de sănătate. Luna trecută, femeia a mai suferit o intervenție chirurgicală, iar acum se află în perioada de recuperare. Vedeta de televiziune s-a destăinuit fanilor virtuali și a mărturisit care este starea de sănătate a mamei sale. Mai mult de atât, Oana Roman a recunoscut cât plătește lunar pentru ca mama ei să primească îngrijiri la un azil de lux. 

De ani buni, Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, cu grave probleme de sănătate. În perioada pandemiei, ea a fost internată la un centru de recuperare, iar în prezent se află la un azil de lângă Capitală.

Mioara Roman se află în perioada de recuperare, după ce a suferit o operație dificilă în urmă cu câteva săptămâni. Cea care are grijă să nu-i lipsească nimic este fiica ei, Oana, care este dispusă să plătească oricât pentru ca mama ei să primească cele mai bune îngrijiri.

Mioara Roman este internată într-un azil de lux

Oana Roman nu se uită deloc la bani când vine vorba de cea care i-a dat viață. Pe contul ei de Instagram, vedeta a recunoscut, fără rețineri, cât plătește pentru azilul mamei sale. Suma nu este una deloc mică, mai ales pentru un român care încasează salariul minim pe economie.

„Face recuperare medicală pentru o perioadă probabil de câteva săptămâni. Prețurile sunt cam la fel ca în ale centre de recuperare medicală cu internare. Este în jur de 500 de lei pe zi, preț care include cazare, mâncare, îngrijiri, medic și evident partea de recuperare”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Fiica ei se ocupă de toate costurile

În urmă cu ceva timp, Mioara Roman a fost diagnosticată cu Parkinson si are mâna dreaptă paralizată. Din acest motiv, Oana Roman și sora ei, Catinca, au decis ca mama lor să fie internată pentru a primi îngrijiri de specialitate.

 „Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil.

Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a declarat Oana Roman, pentru Antena Stars.

citește și...