Oana Roman părăsește România. ”Eu încep să îmi pregătesc terenul!”. Când se va muta fiica fostului politician

15.07.2022, 16:53
 Oana Roman părăsește România. ”Eu încep să îmi pregătesc terenul!”. Când se va muta fiica fostului politician
Oana Roman și Marius Elisei nu își reînnoiesc jurămintele. ”Nu mai facem nimic”

 Oana Roman părăsește România. Fiica fostului politician este mai hotărâră ca niciodată să se mute din țară. Oana Roman a detaliat motivele pentru care a luat această hotărâre, dar a și povestit ce planuri are pentru viitor. „Eu încep să îmi pregătesc terenul! Prietenele mele foarte bune de-o viață sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am și gașcă”.

Oana Roman plănuieşte să se mute definitiv din ţara noastră şi să se stabilească în Franța.

Vedeta a așteptat această schimbare de mult timp, însă a amânat momentul din cauza fiicei sale. Vedeta spune că își pregătește terenul, iar în următorii ani va locui într-o țară pe care o iubește și în care cele mai bune prietene ale sale sunt stabilite.

Oana Roman vrea să se mute din România

„Eu încep să îmi pregătesc terenul! Prietenele mele foarte bune de-o viață sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am și gașcă. Nu am lăsat deoparte sub nicio formă acest plan al meu, dimpotrivă muncesc la el și faptul că merg anul ăsta acolo este un pas în plus pentru că am deja niște conexiuni, niște viitoare întâlniri cu niște oameni în vederea unor proiecte pe care să le fac acolo și așa mai departe. Începe să se concretizeze, încet-încet, pas cu pas”, a spus vedeta.

Vedeta a explicat că răutatea oamenilor o face să se îndepărteze de România și să își dorească să trăiască pe alte meleaguri.

Când se va muta fiica fostului politician

„Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să-mi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să mă ocup de tot ce trebuie, astfel încât să mă organizez să pot pleca din țară și să mă duc într-un loc mic, mic, mic, să locuiesc într-o comună, într-un sat mic, mic și atât, sincer, și să pot să renunț la toată nebunia asta care începe să mă apese foarte tare.”, a declarat Oana Roman, în mediul online.

Mai mult, fiica fostului politician spune că fiica sa este un factor care îi influențează mutarea în altă țară. Cel mai bun moment pentru mutare ar fi când Isa  o să între în următorul ciclu de școală.

„Isa intră în clasa a doua, nu pot să o iau la mijlocul circuitului și atunci probabil o să ne pregătim, în momentul în care ea o să intre în următorul ciclu de școală să înceapă acolo. Dar până atunci trebuie să o dau la Institutul Francez să învețe limba corect. Probabil că în momentul în care ea va trece în clasa a cincea o să ne organizăm atunci, înainte”, a declarat Oana Roman.

citește și...