Oana Roman vrea să își vândă casa. ”Mi se pare o bătaie de joc incredibilă”

15.09.2022, 20:21

Oana Roman a declarat că intenționează să pună la vânzarea casa unde locuiește cu soțul ei, Marius Elisei, și cu fiica, Isabela. Fiica fostului politician a răbufnit, după ce a primit factura la energia electrică. Vedeta acuză firma de electricitate că își bate joc de oameni. ”Mi se pare o bătaie de joc incredibilă.”, a declarat Oana Roman

Oana Roman a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre posiilitatea de a-și vinde casa și de a se muta într-o alta, unde costurile ar fi mult mai mici. Vedeta a mărturisit că  se trezește cu facturi de milioane venite din partea furnizorilor.

Fiica lui Petre Roman spune că trimite indexul la timp, face calcule și plătește la termen, dar  se trezește cu facturi de milioane venite din partea furnizorilor.

”Mi se pare o bătaie de joc incredibilă”

„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei. De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă.”, a declarat Oana Roman, pentru fanatik.ro.

Vedeta a mai spus că facturile vin dublu față de cum veneau în trecut și că nu i se pare în regulă.

”Nu este vorba de sume, este vorba de faptul că își bat joc”

„Nu este vorba de sume, este vorba de faptul că își bat joc. Oricum este dublu și față de cât era. Am văzut că sunt niște cazuri cu niște zeci de milioane, eu încă nu sunt în situația asta, dar oricum este mult mai mult față de cât era. Și eu nu consum aberant, niciodată nu am făcut-o. Deși eu am o casă foarte mare. Pe noi tata, din anii `80, ne-a învățat că… nu pe ideea de economie pentru bani, pe ideea de sustenabilitate. Nicio resursă pe pâmântul ăsta nu este infinită. Deci, trebuie să consumăm cu măsură din toate: din apă, din gaze, din curent. Nu în sensul să stăm în frig și în întuneric, dar că trebuie să consumăm responsabil. Dar una este să consumi responsabil și alta este să își bată ăștia joc. Ca să ce… ca să își ia ei mai multe avioane.”, a mai zis vedeta pentru sursa citată.

citește și...