Oana Roman, nemulțumită de Marius Elisei. ”Ne-a lăsat singure”

31.08.2022, 15:30

Oana Roman a mărturisit pe rețelele de socializare că soțul ei, Marius Elisei, nu a însoțit-o în vacanță și a lăsat-o singură. Vedeta a mărturisit că soțul ei  apare rar pe la evenimentele mondene. ”Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”,  a  declarat Oana Roman.

Oana Roman este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Vedeta a făcut o nouă declarație cu privire la relația cu Marius Elisei. Vedeta se declara nemulțumită de comportamentul acestuia și spune că a lăsat-o singură în vacanță, pe ea și pe fiica ei, Izabela.  Mai mult, fiica fostului politician a spus despre Marius Elisei că este casnic.

”Nu vrea să iasă din casă!”

Vedeta a fost prezentă la lansarea parfumului Andei Adam, unde a venit singură și a mărturisit că lui Marius nu-i plac mondenitățile.

Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef. Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă!”, a declarat influencera, pentru Click!

”Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”

Fiica lui Petre Roman a mai mărturisit că lui Marius nu-i plac nici măcar vacanțele și că a lăsat-o singură în vacanță.

Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, ne-a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman a declarat recent că nu mai are de gând să se recăsătorească.

„Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă. Pentru că nu mai am chef să stau să organizez. Până la urmă se bucură mai mult ceilalți decât mine și am renunțat complet, pentru că nu am chef să organizez niciun party.

Nu (n.r. nu au de gând să se recăsătorească), actele oricum nu schimbă lucrurile cu nimic. Eu oricum păstrasem și numele meu.”, a mai spus Oana Roman.

citește și...