Traumele prin care a trecut Andreea Bănică în copilărie. ”A rămas sub masă și s-a uitat la mine cred că nu i-a venit să creadă”

02.01.2022, 16:17
Traumele prin care a trecut Andreea Bănică în copilărie. ”A rămas sub masă și s-a uitat la mine cred că nu i-a venit să creadă”
raumele prin care a trecut Andreea Bănică în copilărie. ”A rămas sub masă și s-a uitat la mine cred că nu i-a venit să creadă”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, și-a amintit de perioada copilăriei și de traumele prin care a trecut din cauza tatălui său. Vedeta a dezvăluit un episod când a ajuns să-l împingă pe tatăl său atunci când a vrut să fie agresiv. ”A rămas sub masă și s-a uitat la mine cred că nu i-a venit să creadă”, a mărturisit ea.

Andreea Bănică a povestit, în cadrul unui podcast, că tatăl ei era foarte agresiv și de câte ori consuma alcool era cu totul alt om.

Artista dezvăluit un episod când a ajuns să-l împingă pe tatăl său atunci când a vrut să fie agresiv.

Traumele prin care a trecut Andreea Bănică în copilărie. ”I-am zis că vreodată dacă mai ridică mâna asupra mea sau a mamei eu te omor cu mâna mea”

”I-am dat un brânci din tot sufletul meu încât l-am băgat sub masă, l-am împins sub masă încât cred că s-a șocat în momentul ăla de băut ce era. A rămas sub masă și s-a uitat la mine cred că nu i-a venit să creadă. I-am zis că vreodată dacă mai ridică mâna asupra mea sau a mamei eu te omor cu mâna mea. Mi-am impus și am zis că eu nu îmi voi bate niciodată copii, că eu nu pot să accept violența în familia mea și nu o să accept niciodată”, a povestit Andreea Bănică, notează spynews.ro.

”Nu a fost atât de dureros când l-am pierdut pe tata, cât de numeroase au fost momentele astea de bătăi și de injurii…”, a adăugat ea.

Tatăl Andreei Bănică a avut probleme cu alcoolul

Andreea Bănică a povestit recent, la o emisiune TV, că tatăl său a avut probleme cu alcoolul. “Eu vorbeam mai mult cu tatăl meu, deși era mult mai dur. Am învățat multe de la el, deși am și suferit mult. Când a rămas acasă, și-a deschis un magazinaș, l-a pierdut, a fost sfârșitul pentru el. A început să bea, să facă scandaluri. Am avut o copilărie frumoasă, am stat mult cu copiii pe maidan, dar am și suferit enorm.

Nu e usor să stai acasă ca soție și să vină soțul să te înjure, să te bată. Și eu și sora mea am suferit, la un moment dat sora mea s-a căsătorit și am rămas eu cu mama. Mama a suferit mult. (…) Tata avea și calități, dar era dur cu mine. (…) Dacă mergea la un Festival, lua un pahar și mă făcea de râs, mă jignea. Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav”, a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de pe scena artistică din  țara noastră. A cântat în mai multe formații, iar ulterior a ales o carieră solo. În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

citește și...