În ce și-au investit banii Andreea Bănică și soțul ei. ”Să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească”

26.08.2020, 09:21
În ce și-au investit banii Andreea Bănică și soțul ei. ”Să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească”

Cântăreața Andreea Bănică și partenerul ei de viață, Lucian Mitrea, și-au investit banii într-un hotel de pe litoralul românesc, pe care plănuiesc să-l deschidă anul viitor.

Andreea Bănică este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie.

Artista și partenerul ei de viață se gândesc la viitorul familiei lor, astfel că au decis să-și investească banii într-o afacere la mare.

Aceștia și-au investit banii într-un hotel din stațiunea Eforie Nord ce se va deschide anul viitor.

“Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări. Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei şi aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp. Abia aşteptăm să terminăm lucrările şi încă nu am ales un nume pentru el. Vom vedea cum se va numi şi vă vom ţine la curent cu lucrările”, a declarat Lucian Mitrea pentru click.ro.

”Trebuie să-i alegem un nume”

La rândul ei, cântăreața Andreea Bănică este foarte încântată de proiect și mărturisește că își dorește ca hotelul să fie unul de top.

“Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Avem multe de făcut, trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea… mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească. Eu mă bucur că au început să se mişte cât de cât concertele, am avut unul în weekend şi vor mai fi”, a mărturisit Andreea Bănică pentru aceeași sursă.

citește și...