Eveniment important în viața Andreei Bănică. ”Motiv dublu de fericire”

22.06.2021, 11:28
Eveniment important în viața Andreei Bănică. ”Motiv dublu de fericire”
Eveniment important în viața Andreei Bănică. ”Motiv dublu de fericire”

Cântăreața Andreea Bănică a avut parte de două evenimente importante in viața sa.

Data de 21 iunie este una extrem de importantă pentru cântăreața Andreea Bănică. Aceasta și-a aniversat ziua de naștere, dar și ziua în care s-a căsătorit. Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 12 ani anul trecut. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar acum, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.  ”De 13 ani, 21 iunie este pentru mine motiv dublu de fericire: este atat ziua mea de nastere, cat si ziua in care m-am casatorit cu Lucian ! ❤️? Petrecerea a inceput sambata si se continua de atunci, iar pentru asta vreau sa le multumesc mult prietenilor dragi care mi-au fost aproape, dar si voua, pentru toate urarile frumoase si ca va ganditi intotdeauna la mine! ? ?”, a fost mesajul transmis de Andreea Bănică în mediul online.

Zilele trecute, Andreea Bănică și partenerul ei de viață au fost prezenți la botezul lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Cântăreața și soțul ei s-au fotografiat alături de Smiley și Gina. ”Fericire multa, Josephine! ❤️ Ti-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume care sa te iubeasca si sa te ocroteasca! ? Ne bucuram ca v-am fost alaturi intr-un moment atat de important, Smiley & GinaPistol! ❤️”, a scris Andreea Bănică în mediul online.

Andreea Bănică, despre certurile în cuplu

Andreea Bănică a explicat că, cu ani în urmă, neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dat fiind că Lucian i-a fost impresar.

Acum motivul discuțiilor dintre ei este legat de cei doi copii ai lor.

„Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică de curând.

citește și...