VIDEO / Ce petrecere frumoasă i-a organizat Andreea Bănică fiicei ei! Sofia a împlinit 11 ani

10.05.2020, 14:45
VIDEO / Ce petrecere frumoasă i-a organizat Andreea Bănică fiicei ei! Sofia a împlinit 11 ani
VIDEO / Ce petrecere frumoasă i-a organizat Andreea Bănică fiicei ei! Sofia a împlinit 11 ani

Cântăreața Andreea Bănică și-a aniversat fiica zilele trecute. Vedeta i-a organizat acesteia o petrecere pe cinste în curtea casei.

Sofia, fiica cea mare a Andreei Bănică, a împlinit 11 ani zilele trecute. Cu această ocazie, artista a transmis un mesaj plin de emoție.

”Sofia împlinește 11 ani! ❤️Cred că orice mamă are același sentiment… Că timpul se dilată când vine vorba de copiii tăi. Parcă ieri era bebeluș, ai clipit puțin și, paaac ?, ai lângă tine o domnișoară în toată regulă. ?Ne-am dorit-o mult pe Sofia, aveam niște vecini care aveau o fetiță absolut adorabilă și care ne-au impulsionat cumva și pe noi, după ce ei s-au chinuit 7 ani să aibă un copil.

Aveam 30 de ani pe atunci și am rămas însărcinată la două luni după ce ne-am decis că vrem un copil. Am aflat vestea cea mare când am plecat în vacanță în Bali și, când i-am spus lui Lucian, am crezut că o să leșine de fericire. ? Acum leșină în fiecare zi când își vede comoară, pe Sofia Maria, fetița lui tata, iar eu sunt cea mai mândră de ea și de personalitatea pe care o are. ✨ La mulți ani, prințesa noastră! ? Te iubim până la cer și înapoi!”, a scris Andreea Bănică pe pagina sa de socializare.

În curtea vilei din Cernica, Andreea Bănică i-a organizat o petrecere pe cinste fiicei sale. A comandat prăjituri, candy-bar, baloane colorate, a amenajat corturi pe iarbă, băncuțe și tot felul de alte lucruri, totul într-un decor de basm.

”Pentru petrecerea de 11 ani, mi-am dorit să organizez un decor de poveste pentru Sofia! ? A fost totul o surpriză, la care am lucrat în ultimele zile fără să scot o vorba și abia așteptăm să îi văd reacția! Aveam mari emoții pentru că tot conceptul petrecerii a fost planificat de mine și voiam din tot sufletul să fie perfect. ? Acestea sunt cele mai frumoase momente din viață unui om, clipele petrecute alături de familie, zâmbetul și fericirea copiilor și armonia din familie. E tot ce contează și sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat. ? La mulți ani, Sofia! Să fii fericită și sănătoasă, iubită ești până la cer și înapoi!??”, a spus cântăreața.

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii, Sofia și Noah.

citește și...