Toni Grecu s-a mutat din casă din cauza Laurei Andreșan. ”Nu am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă”

21.02.2022, 10:45
Toni Grecu s-a mutat din casă din cauza Laurei Andreșan. ”Nu am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă”
Toni Grecu s-a mutat din casă din cauza Laurei Andreșan. ”Nu am nimic cu oamenii care se iubesc, dar nu deasupra mea că nu am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă”

Toni Grecu, în vârstă de 62 de ani, a fost prezent la emisiunea moderată de Deniose Rifai la postul de televizune kanal D. Acesta a dezvăluit, printre altele, cum a fost bevoit să se mute din casa în care locuia la un moment dat din cauza zgomotelor care se auzeau din locunța laurei Andreșan, cu care era vecin. ”Nu am nimic cu oamenii care se iubesc, dar nu deasupra mea că nu am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă”, a spus acesta.

Grupul Divertis s-a bucurat de mare succes la public cu ani în urmă, show-urile lor fiind urmărite cu sufletul la gură de telespectatori. Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupul umoristic Divertis, a fost prezent la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut numeroase dezvăluiri din viața și cariera sa.

Printre altele, acesta a povestit și cum a fost nevoit la un moment dat să se mute din casa în care locuia din cauza zgomotelor care se auzeau din locuința sexy-starletei Laurei Andreșan,cu care era vecin la acea vreme. Laura Andreșan locuia într-un apartament situat deasupra locuinței umoristului. În 2007, acesta s-a mutat.

Toni Grecu s-a mutat din casă din cauza Laurei Andreșan. ”Am avut la momentul respectiv o discuție mai aprinsă cu persoana în cauză”

“Dacă o fac la 3 dimineața deasupra mea, da mă deranjează, că nu mă lasă să dorm. Nu am nimic cu oamenii care se iubesc, dar nu deasupra mea că nu am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă. Cred că blocul era construit greșit și îmi cer scuze, pentru că am avut la momentul respectiv o discuție mai aprinsă cu persoana în cauză. Cred că asta e viața, sunt momente în care trebuie să-ți ceri iertare, că găsești adevăratul motiv. Blocul era de vină, cu niște planșee subțiri prin care auzeai tot”, a povestit Toni Grecu despre perioada în care a fost vecin cu Laura Andreșan, potriviit wowbiz.ro.

Toni Grecu a mărturisit că a mai avut probleme cu vecinii chiar și după ce s-a mutat din blocul unde locuia și Laura Andreșan: “Dacă omul are chef să facă în casa lui ceva să o facă, dar trebuie să stea în apartament bun, într-un buncăr undeva. Eu am fost nu victima vecinei, ci victima constructorilor, ca nu și-au făcut datoria. Acum stau într-un bloc bun. Am mai pățit-o, eu am un somn foarte iepuresc și dacă sunt zgomote nu mă odihnesc și de fiecare dată când m-am mutat am făcut-o din cauza vecinilor de deasupra”.

citește și...