Ce spune Toni Grecu despre perioada Divertis. ”Am realizat lucruri imposibil de repetat”

12.05.2020, 16:01
Ce spune Toni Grecu despre perioada Divertis. ”Am realizat lucruri imposibil de repetat”
Ce spune Toni Grecu despre perioada Divertis. ”Am realizat lucruri imposibil de repetat”

Toni Grecu și-a amintit de perioada în care făcea furori cu spectacolele susținute în grupul Divertis.

Grupul Divertis s-a bucurat de mare succes la public cu ani în urmă, show-urile lor fiind urmărite cu sufletul la gură de telespectatori. Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupul umoristicDivertis, a fost întrebat despre cum se uită acum la spectacolele din anii trecuți.

”Nu prea am timp să mă uit în spate, decât așa… din când, în când… E o întrebare la care pot să răspund 2 zile fără să mă opresc din vorbit, pentru că sunt multe lucruri despre care se poate discuta din acest punct de vedere. Pentru că au fost niște vremuri irepetabile, care ne-au adus multă satisfacție, multe bucurii. E foarte greu să compar ce a fost în perioada respectivă cu ce se întâmplă acum, mai ales că trecem printr-o pandemie și o revoluție a vieții pe pământ. Perioada Divertis a fost foarte frumoasă, o perioadă în care eu, împreună cu ceilalți colegi din trupă, am realizat, practic, lucruri imposibil de repetat la nivel de grup”, a declarat Toni Grecu pentru cristinastanciulescu.ro.

”Umorul și speranța merg mână în mână”

Toni Grecu a explicat și cât de important este umorul în vremuri de criză precum este cea provocată de pandemie.

”Umorul te ajută să-ți mai reglezi un pic adrenalina în corp, pentru că, dacă ești mereu în palpitații, ești terminat! Dar, dacă mai spui o glumă, dacă mai râzi un pic, dacă nu iei totul în foarte serios, e bine. Că dacă e să ne luăm după tot ce se vede la programul de știri, e clar că e sfârșitul lumii, și dacă îl și trăiești la cea mai mare intensitate, mai bine îți pui singur ștreagul de gât.

Dar nu e chiar așa! Nu e chiar așa cum se vede la știri! Nu este! Trebuie să ne mai dăm o șansă, iar umorul și speranța merg mână în mână! Oamenii care au simțul umorului sunt mai deschiși spre speranță și spre partea pozitivă a vieții. Oamenii fără umor sunt mai posaci și trăiesc la maximă intensitate orice mesaj negativ”, a mai spus el.

citește și...