Cum arată Laura Andreșan! Fosta bombă sexy este de nerecunoscut, la 37 de ani FOTO

22.12.2019, 08:34
Cum arată Laura Andreșan! Fosta bombă sexy este de nerecunoscut, la 37 de ani FOTO
Cum arată Laura Andreșan! Fosta bombă sexy este de nerecunoscut, la 37 de ani

Laura Andreșan a ajuns de nerecunoscut, la 37 de ani, deși în urmă cu mai bine de 10 ani se lăsa fotografiată numai în ipostaze indecente. Fosta bombă sexy, care în trecut se regăsea în toate fanteziile sexy ale bărbaților, s-a cumințit și e total schimbată.

Cum arată Laura Andreșan! Fosta bombă sexy este de nerecunoscut, la 37 de ani

Laura Andreșan s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani și a preferat să se ocupe mai mult de relația pe care o are cu rapperul Grasu XXL. Prin patul brunetei au trecut numeroși bărbați celebri, precum Adrian Mutu și Cosmin Contra.

La un moment dat, aceasta făcuse și o listă a masculilor care i-au trecut prin pat. Deși la vremea respectivă era nelipsită din spațiul monden, fosta starletă a renunțat definitiv la aparițiile sexy, iar acum este de nerecunoscut.

Laura Andreșan a devenit mamă în vara acestui an

În vara acestui an, fostul model al revistelor pentru bărbați a devenit pentru prima dată mamă. Laura Andreșan s-a transformat într-o fată de casă și nici că o mai recunoști dacă o vezi pe stradă. Mai mult de atât, Laura Andreșan a făcut cursuri de psihologie la Universitatea Ecologică și și-a deschis propriul cabinet de psihoterapie.

“Când citesc despre cât de importantă este legătura mama-copil şi relaţia implicită pentru dezvoltarea şi formarea bebelusului ca om, mă domină o frica şi mai mare de maternitate. Nimeni nu îţi dă reţeta exactă ca să fii o mama bună, dar dacă nu eşti, toată ştiinţa te arată cu degetul că nu ai fost”, mărturisea fosta vedetă XXX , înainte de naște.

Nu și-a schimbat doar obiceiurile, ci și look-ul. Acum are o coafură decentă, poartă ochelari de vedere și nici vorbă să o mai vedem cu decolteuri amețitoare.

citește și...