VIDEO / Connect-R, dezamăgit de momentul susținut de Mira la ”iUmor”. ”Cum să accepți așa ceva în 2020”

13.05.2020, 13:30
VIDEO / Connect-R, dezamăgit de momentul susținut de Mira la ”iUmor”. ”Cum să accepți așa ceva în 2020”
VIDEO / Connect-R, dezamăgit de momentul susținut de Mira la ”iUmor”. ”Cum să accepți așa ceva în 2020”

În cea mai recentă ediție a emisiunii ”iUmor”, de la Antena 1, au fost prezente mai multe vedete care au susținut roasturi. Prestația cântăreței Mira a stârnit o reacție virulentă din partea lui Connect-R.

Cântăreața Mira a prezentat un roast pe scena concursului ”iUmor”.

Artista și-a început prestația luându-l în vizor pe Mihai Bendeac, unul dintre cei trei jurați de la emisiune.

“Știi ce credeam? Că ai alte gusturi. Mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!”, a spus ea.

Mira a continuat: “Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatic în care vorbește limba română! După care mi-am dat seama! Bă, n-are cum să-i placă, n-are cum să-l atragă așa ceva, că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent.

Apropo de băieții ăștia agramați care au blog și vlog. Se tot laudă că româna este limba lor maternă. Probabil pentru că o vorbesc mai bine mamele lor sau nu știu de ce. Dar nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contră, chiar o admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile.

România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții. Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi”, a spus Mira în roastul ei.


Ultimele comentarii ale Mirei au fost cele care l-au deranjat foarte tare pe Connect-R.

“Mira, cum să accepți așa ceva în 2020! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar ca să fim văzuți. Cum suntem văzuți nici nu mai contează. America? E o minciună. România este țara tuturor posibilităților. Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la iUmor e un pamflet. Pe bune? Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios, așa că, mai multă atenție! Cuvintele au putere”, a scris Connect-R în mediul online, potrivit click.ro.

citește și...