Theo Rose, despre experiența de la ”Masked Singer România”. ”Am purtat totuși un costum din latex, sub care transpiram îngrozitor și o cască de motociclist pe cap”

10.12.2021, 14:24
Theo Rose, despre experiența de la ”Masked Singer România”. ”Am purtat totuși un costum din latex, sub care transpiram îngrozitor și o cască de motociclist pe cap”
Theo Rose, despre experiența de la ”Masked Singer România”. ”Am purtat totuși un costum din latex, sub care transpiram îngrozitor și o cască de motociclist pe cap”

Cântăreața Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu, a participat la ”Masked Singer România, sezonul 2, unde a fost Albinuța. Despre experiența de la emisiunea cu măști a făcut declarații artista în vârstă de 24 de ani. ”Am purtat totuși un costum din latex, sub care transpiram îngrozitor și o cască de motociclist pe cap”, a dezvăluit ea.

Theo Rose a fost una dintre vedcetele care a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la postul de televiziune Pro TV. Cân tăreața a interpreetat personajul Albinuța. Teh Rose s-a numărat printre cei patru finaliști de la show-ul respectiv.

Vedeta a povestit, pentru click.ro, cum a fost pentru ea experiența participării la ”Masked Singer România, sezonul 2.

Theo Rose, despre experiența de la ”Masked Singer România”.  ”Aveam pupila albinuței fix în dreptul ochilor”

”A fost o plăcere să mă pregătesc pentru “Masked Singer”. A fost complicat uneori la partea de coregrafie, pentru că mi-ar fi plăcut să pot face mult mai mult, dar am purtat niște tocuri destul de înalte și casca de pe capul meu era destul de grea ca să-mi pot ține echilibrul prea mult timp”, a declarat Theo Rose.

”Deși activitățile au fost cam aceleași, însemnând înregistrări în studio, coregrafie și televiziune, am purtat totuși un costum din latex, sub care transpiram îngrozitor și o cască de motociclist pe cap, în interiorul căreia nu era așa mult aer cum părea din exterior… Aveam pupila albinuței fix în dreptul ochilor, așa că a trebuit să mă străduiesc puțin să observ ce se întâmplă în jurul meu. Am fost uimită să simt emoții chiar și aflându-mă sub o mască”, a mai spus cântăreața.

Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer România”, sezonul 2

Pavel Bartoș a prezentat noul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul. În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu a fost prezent și în cel de-al doilea al emisiunii. Alături de el, la masa dfetectivilor au stat actorul Alex Bogdan, Mihaela Rădulescu și Inna.

Joi, 9 decembrie 2021, a fost desemnat câștigătorul celu de-al doilea sezon ”Masked Singer România”. Cea care a câștigat concursul a fost Andreea Marin, care a jucat personajul Muma Pădurii. Nimeni nu a recunoscut-o pe vedeta de televiziune sub această mască. În marea Finală au intrat Fluturele, interpretat de Nadine, Albinuța – interpretată de Theo Rose și Șaorma, jucată de Cabral.

A fost onorant faptul că v-ați gândit la un mare actor sau la o mare actriță. Dificil a fost să fac vocea asta masculină sau să nu vorbesc moldovenește, a spus Andreea Marin după demascare.

 

citește și...