Teo Trandafir are colegi noi la emisiune. Cine prezintă alături de vedetă

01.03.2022, 11:21
Teo Trandafir are colegi noi la emisiune. Cine prezintă alături de vedetă
Teo Trandafir are colegi noi la emisiune. Cine prezintă alături de vedetă

Teo Trandafir, în vârstă de 53 de ani, are noi colegi la emisiunea ”Teo Show”, pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D. Până acum, vedeta a moderat show-ul alături de Bursucu. Acum, noii colegi ai lui Teo Trandafir sunt cântăreața Bella Santiago și actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru.

De mai mulți ani, Teo Trandafir prezintă emisiunea ”Teo Show” la Kanal D, unde l-a avut coleg pe Bursucu. Acesta din urmă va putea fi urmărit la matinalul de la Kanal D. Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Acum, teo Trandafir are noi colegi la emisiunea sa. Este vorba despre Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. Bella Santiago se va ocupa de rețetele emisiunii, în fiecare ediție prezentând un preparat nou, iar Mihai Mitoșeru va face echipă cu Teo Trandafir în cadrul interviurilor și jocurilor pe care le vor avea cu invitații lor.

Teo Trandafir are colegi noi la emisiune. Ce a spus Bela Santiago despre noul său proiect

„Am mari mari emoţii. Nu am dormit aseară. Am zis că nu știu ce o să fac și cum o să fac. Nici nu am mâncat. Nu prea vorbesc românește foarte bine, de aia v-am întrebat dacă sunteți siguri ca eu să fiu colega voastră”, a declarat Bella Santiago la ”Teo Show”, notează wowbiz.ro.

”Am emoții ca și ea. Nu i-am dat niciun sfat, aveam emoții, am lăsat-o să plece așa… să fiarbă”, a spus soțul artistei.

”Să fie tare (n.r. Bella Santiago), să fie deșteaptă și să vorbească frumos pentru români. Fiți așa cum ați fost până acum (n.r.Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru). Am emoții, e fata mea acolo”, a spus și socrul Bellei Santiago, Vasile.

citește și...