Momentul teribil prin care a trecut Bursucu. ”Eram pe cale de a rămâne paralizat”

16.10.2020, 14:41
Momentul teribil prin care a trecut Bursucu. ”Eram pe cale de a rămâne paralizat”
Momentul teribil prin care a trecut Bursucu. ”Eram pe cale de a rămâne paralizat”

Coregraful și prezentatorul de televiziune Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a trecut prin momente dificile când avea 20 de ani.

Bursucu a fost la un pas de a rămâne paralizat când avea 20 de ani. Acesta a suferit un accident în timp ce se afla la sala de dans.

”La 20 de ani eram pe cale de a rămâne paralizat. Este o amintire urâtă, care m-a marcat, viaţa mea se putea termina acolo. M-am accidentat în sală, la un antrenament de dans; mi-a căzut un coleg direct pe cap, în acel moment mi s-a fisurat coloana. Eram pe punctul de a rămâne paralizat de la gât în jos. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a rămas doar o amintire pe care o pot poveşţi.

A fost o cumpănă uriaşă în viaţă mea. Doctorii îmi explicau că nu mă pot ridica din pat, că risc să rămân paralizat şi eu credeam că sunt bine şi că pot pleca acasă. Am stat imobilizat la pat 10 zile, nu puteam merge nici măcar la toaletă. Am purtat un guler cervical încă o lună şi jumătate”, a povestit Bursucu pentru okmagazine.ro.

Bursucu, despre relația pe care o are cu Teo Trandafir


Bursucu a făcut declarații și despre Teo Trandafir, alături de care prezintă emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

”Râdem de la orice, avem acelaşi tip de umor, o chimie scenică extraordinară, comunicăm din priviri şi putem să ne amuzăm doar uitându-ne unul la altul într-o anumită situaţie”, a afirmat acesta.

Cine i-a pus porecla Bursucu

Bursucu a dezvăluit și cum s-a ales cu acest apelativ.

”Regizorul Petre Năstase. Eram foarte mulţi dansatori pe un platou al unei emisiuni de dans şi pentru că nu putea să reţină numele celor din trupa de balet a început să ne strige pe fiecare cu diverse apelative. Când a strigat Bursucu m-am întors eu”, a dezvăluit el.

citește și...