Temuta “prințesă britanică a Mafiei Britanice” supranumită “Bunica Heroină” a ordonat asasinate brutale

01.12.2022, 18:30

Marisa Merico este fiica unuia dintre cei mai cunoscuți nași ai crimei din Italia, Emilio DiGiovine, și s-a trezit de tânără prinsă cu sindicatul Ndrangheta din Italia. ” Așa că mă gândesc că, ei bine, ar fi trebuit să mă duc la poliție? Ei bine, nu, nu, nu poți face asta, pentru că Camorra s-ar fi întors împotriva noastră, ar fi început un război, așa că nu putem, nu poți doar că nu este atât de simplu să oprești ceva. Și asta, cred că este probabil cel mai rău lucru din toate timpurile, să știi că cineva va muri. A trebuit să intervin și aproape să preiau conducerea. Am fost prinsă în acea viață din cauza loialității mele față de tatăl meu”.

O britanică născută într-un clan mafiot brutal a fost considerată mai riscantă decât colegele de închisoare Myra Hindley și Rose West atunci când a fost încarcerată.

Marisa Merico este fiica unuia dintre cei mai cunoscuți nași ai crimei din Italia, Emilio DiGiovine, și s-a trezit prinsă cu sindicatul Ndrangheta din Italia, transmite dailystar.co.uk.

“Bunicuța Heroină”

Acolo, Merico a dat peste o femeie supranumită “Bunicuța Heroină”, care conducea sindicatul crimei la fel de nemilos ca Nașul.

Bunica Marisei, Maria Serraino, fusese închisă pentru crimă în 1997 și se afla în fruntea unei întreprinderi criminale de 200 de persoane din Milano.

Principalul ei scpă era “să ia bani pentru a plăti transporturile de canabis”

Operațiunile lor de trafic de droguri se întindeau până în Marea Britanie, unde tânărul Merico, crescut în Blackpool, a fost implicat în trafic de arme și în tranzacții cu bani în schimbul canabisului încă de la vârsta de 18 ani.

Până la vârsta de 22 de ani a ajutat la conducerea organizației după arestarea tatălui ei, Emilio Giovine, dar a fugit în Anglia un an mai târziu, după ce a vrut să iasă din afacerea familiei.

Dar a fost arestată pentru spălare de bani în 1994, la vârsta de 24 de ani, și a fost aruncată în închisoarea Durham, unde s-a aflat alături de criminali în serie precum Rose West și Myra Hindley.

Marisa a spus: “Eram un prizonier dublu, un prizonier ținut ca un terorist. Cele două fete IRA care au aruncat bomba în Brighton au fost în același timp în închisoare. Myra era de o singură categorie A, cred că din cauza faptului că se automutila; Rose era tot de categoria A. Eu eram într-o categorie mai mare decât ea. Chiar și unii dintre ofițeri obișnuiau să spună “de ce a fost asta?””.

Ea a spus că, în timp ce lucra în Milano în adolescență, principala ei afacere era “să ia bani pentru a plăti transporturile de canabis”, folosind ceea ce ea a descris ca fiind “chiloții lui Bridget Jones”.

“Aprovizionam o mare parte din Europa cu ea, de asemenea. Bineînțeles, comprimatele de ecstasy abia apăruseră atunci, așa că făceam schimb de oferte. Nu mă duceam niciodată să iau drogurile sau să le văd, eu eram cea care mergea să le plătească sau să pună banii în bancă.”

Adăugând: “Obișnuiam să port chiloții lui Bridget Jones și mă duceam să iau sute de mii de dolari doar în chiloți.”

Dar nu a trecut mult timp până când Marisa a fost expusă la adevărata brutalitate a Mafiei. Avea doar 19 ani când un șef al mafiei Camorra a venit la ea acasă cerând permisiunea de a ucide pe cineva.

Vorbind pentru LADbible, Marisa a spus: “A fost cu un șef al mafiei Camorra venise să vorbească cu bona mea, cu tatăl meu, ei chiar au primit închisoare pe viață pentru asta. Iar tipul care le făcuse ceva, locuia în zona noastră, era bine cunoscut de noi, făcuse treabă cu familia mea. Și nu i-a respectat cumva, în legătură cu o slujbă, cu ceva ce au făcut ei, și a venit la noi să ne ceară permisiunea de a-l ucide. Iar eu am auzit asta, aveam probabil 19 ani. Așa că mă gândesc că, ei bine, ar fi trebuit să mă duc la poliție? Ei bine, nu, nu, nu poți face asta, pentru că Camorra s-ar fi întors împotriva noastră, ar fi început un război, așa că nu putem, nu poți doar că nu este atât de simplu să oprești ceva. Și asta, cred că este probabil cel mai rău lucru din toate timpurile, să știi că cineva va muri.”

Marisa a spus că a fost prinsă în capcana stilului de viață al mafiei, adăugând că: “A trebuit să intervin și aproape să preiau conducerea. Am fost prinsă în acea viață din cauza loialității mele față de tatăl meu”.

citește și...