Cristiano Ronaldo “se apropie de un contract de 173 de milioane de lire sterline pe an la un nou club” după plecarea de la Man Utd

30.11.2022, 18:30

Cristiano Ronaldo este pe punctul de a-și găsi un nou club, după ce ar fi ajuns la un acord monstru cu clubul saudit Al Nassr, la care se va alătura pentru un contract pe doi ani. Starul portughez este acum pregătit să se alăture unui nou club după ce a ajuns la un acord cu clubul saudit Al Nassr din Arabia Saudită pentru un contract pe doi ani și jumătate în valoare de 172,9 milioane de lire sterline pe sezon.

Cristiano Ronaldo se apropie de un contract de 173 de milioane de lire sterline pe an cu un nou club, după ce a plecat de la Manchester United.

Câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur este în prezent liber de contract după rezilierea reciprocă a contractului cu Old Trafford la începutul acestei luni, în urma interviului său exploziv cu Piers Morgan. Ronaldo a plecat de la Red Devils în urma interviului, în care a criticat clubul, pe managerul Erik ten Hag, pe fostul antrenor interimar Ralf Rangnick și pe proprii coechipieri.

Contract pe doi ani și jumătate în valoare de 172,9 milioane de lire sterline pe sezon

Daily Mail relatează că acesta este acum pregătit să se alăture unui nou club după ce a ajuns la un acord cu clubul saudit Al Nassr din Arabia Saudită pentru un contract pe doi ani și jumătate în valoare de 172,9 milioane de lire sterline pe sezon.

Se presupune că Ronaldo ar fi aproape de a semna cu acest club, după ce a fost evitat de cluburile europene de elită. De asemenea, se înțelege că echipele din MLS nu ar putea concura cu finanțele din oferta lui Al Nassr.

Primul jucător de sex masculin care a marcat la cinci Cupe Mondiale

Chelsea a fost legată înainte de a-și răci interesul, între timp, Bayern Munchen s-a distanțat de rapoartele care au avut loc discuții cu privire la o mutare.

Posibila sosire a atacantului în vârstă de 37 de ani în Arabia Saudită vine după ce acesta a refuzat o mutare în Orientul Mijlociu în timpul verii.

În urma eșecului lui United de a se califica în Liga Campionilor în sezonul trecut, Ronaldo ceruse să plece de la club, dar în cele din urmă nu a reușit să obțină un transfer.

El ar putea acum să se alăture echipei care ocupă în prezent locul al doilea în Saudi Pro League, la trei puncte în urma liderului Al Shabab după șase meciuri.

Al Nassr este condusă de francezul Rudi Garcia, care a câștigat o dublă de campionat și cupă cu Lille în 2011 și care a mai antrenat echipe precum Lyon și Roma.

Lui Ronaldo i s-ar alătura în echipa de joc fostul portar al lui Arsenal, David Ospina, brazilienii Luiz Gustavo și Talisca și starul Cupei Mondiale Vincent Aboubakar.

Totuși, orice mutare nu s-ar realiza decât după Cupa Mondială, Ronaldo rămânând concentrat pe sarcinile sale internaționale cu Portugalia.
El a marcat în meciul de deschidere împotriva Ghanei, devenind astfel primul jucător de sex masculin care a marcat la cinci Cupe Mondiale, înainte de a înscrie luni golul de deschidere împotriva Uruguayului.

Cu toate acestea, nu i s-a acordat golul, după ce FIFA a considerat că nu s-a conectat la centrarea lui Bruno Fernandes. Ronaldo și Portugalia sunt deja calificați în 16-imile de finală și vor înfrunta vineri Coreea de Sud, în încercarea de a ocupa prima poziție în grupă.

 

citește și...