Surpriză pentru Andreea Berecleanu. Ce i-a lăsat fiul ei în cameră, pe pat

19.08.2021, 12:54
Surpriză pentru Andreea Berecleanu. Ce i-a lăsat fiul ei în cameră, pe pat
Surpriză pentru Andreea Berecleanu. Ce i-a lăsat fiul ei în cameră, pe pat

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu, în vârstă de 46 de ani, le-a arătat fanilor săi din mediul online, cum a reușit să o surprindă fiul ei, Petru. Aceasta a povestit ce a găsit pe patul. ”Știti vorbele din popor… așchia, ce semeni, dar din dar…”, a comentat vedeta  TV pe contul său de socializare.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

Vedeta, care este foarte activă în mediul online, le-a povestit fanilort ce surpriză i-a făcut fiul ei, Petru.

Surpriză pentru Andreea Berecleanu.”L-a câștigat aseară la un joc din Herăstrău”!

Andreea Berecleanu a găsit pe pat o jucărie din plus, mai exact un porcușor de culoare roz.

”Cand inca mai gasesti asemenea surprize in pat, inainte de culcare si te intrebi, de la cine… Eva sau Petru? Raspunsul este Petru, de aceasta data! L-a castigat aseara la un joc din Herastrau:))) de la Miramagica. Mi-am adus aminte de o intamplare amuzanta. Am participat la un concurs de karaoke cand Petru era micut. Eu am ureche muzicala, dar sa cant piese de karaoke… nu e acelasi lucru. Mi-am dorit sa castig acel concurs doar pentru a intra in posesia marelui premiu, care era un magarus de plus in marime naturala si a-i face aceasta surpriza. Dorinta a fost atat de puternica incat am convins juriul popular ca sunt Whitney Houston si am plecat cu magarusul acasa. Privirea lui la vederea animalutului de plus a fost exact aceeasi cu a mea aseara cand am gasit porcusorul roz pe perna. Stiti vorbele din popor… aschia, ce semeni, dar din dar…❤️”, a povestit vedeta.

Andreea Berecleanu prezintă jurnalul de știri de la Prima TV

Andreea Berecleanu a lucrat timp de 17 ani la Antena 1, unde a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri. Anul trecut, Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antenă. Acum, vedeta a revenit pe micile ecrane,prezentând principalul jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. Andreea Berecleanu a făcut declarații  despre momentele-cheie din cariera sa în televiziune.

”Momentele-cheie sunt cele în care am luat decizii importante. Poate că primul a fost alegerea de a face televiziune, în 1993, la SOTI, prima televiziune independentă. Apoi decizia de a merge către Pro TV, un salt calitativ real în acele vremuri, adică ianuarie 1996. Apoi, în 2003, transferul către Antena 1, unde am rămas 17 ani. Și acum Prima TV, la un moment important pentru stația care s-a născut în 1997. După cum arată traseul meu profesional, am avut parte de tot ce e mai bun încât să pot compara, ceea ce e interesant pe o piață media care a crescut în ultimii 15 ani considerabil. De asemenea, mă simt bine că am avut de fiecare dată curajul și libertatea de a o lua cumva „de la capăt“ la nivel de imagine, echipă, dinamică. Îmi place acest tip de competiție cu mine însămi”, a afirmat vedeta.

citește și...