Andreea Berecleanu, adevărul uluitor despre demisia de la Antena 1! Abia acum a scos la iveală motivele reale

27.03.2020, 17:09
Andreea Berecleanu, adevărul uluitor despre demisia de la Antena 1! Abia acum a scos la iveală motivele reale
Andreea Berecleanu, adevărul uluitor despre demisia de la Antena 1!

În urmă cu mai bine de o lună, Andreea Berecleanu anunța că a demisionat de la pupitrul Observatorului de la ora 19. La vremea respectivă, prezentatoarea tv nu a detaliat motivele reale care au dus la decizia de a părăsi postul Antena 1.

Andreea Berecleanu, adevărul uluitor despre demisia de la Antena 1!

Acum, însă, a venit momentul ca vedeta să facă declarații șocante despre plecarea din trustul Intact. Într-un interviu acordat revistei VIVA!, fosta știristă a fost mai deschisă ca niciodată și a ales să povestească totul despre încheierea colaborării cu Antena 1.

Jurnalista a explicat că și-a dat seama încă de la început de înțelegerea dintre conducerea postului Antena 1 și dintre Alessandra Stoicescu.

După ce Andreea Berecleanu și-a dat demisia, postul tv a anunțat că aceasta va fi înlocuită de Sandra Stoicescu.

‘Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: așa e în tenis!’, a declarat Andreea Berecleanu pentru VIVA!

De asemenea, Andreea Berecleanu a mărturisit și de ce Sandra Stoicescu nu este cea mai inspirată alegere pentru Observator. Din mărturiile fostei prezentatoare tv, Sandra ar fi fost eliminată de la Observator în urmă cu 10 ani, deoarece nu era pe placul publicului.

‘Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după 10 ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privito’, a mai spus Andreea Berecleanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O revista care mi-a fost alaturi de peste 20 de ani, in cele mai importante momente ale vietii mele. Am numai amintiri frumoase! Multumesc, @vivaromania ? Posted @withregram • @vivaromania În noul număr al revistei VIVA!, Andreea Berecleanu e mai deschisă ca niciodată. Începutul de an a fost unul cu încărcătură puternică, dar acum vedeta a ales să povestească totul despre cele întâmplate. De la viața de familie până la cea profesională. După o lună, spune adevăratul motiv al plecării de la Antena 1. Revista se poate gasi in retelele: Kaufland, Cora, Metro, Omv, Inmedio ????? Styling: @anda_crapatureanu Foto: @mariusbaragan Hair: @stagiostyle Make-up: @georgiana_gheara ????? #viva #vivaromania #vivamagazine #andreeaberecleanu #cover #covermagazine #covergirl #celebrity #celebritymagazine #news #newsmagazine #celebritystylist #celebritystyle #celebrityfashion #look #outfit #ootd #dress #springdress #maxidress #springoutfit #springlook #hair #makeup #bucuresti #bucharest #romania #romania?? #romaniangirl

O postare distribuită de Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) pe

citește și...