Andreea Berecleanu își cheamă din nou fostul soț în fața instanței, la 7 ani de la divorț. Care este motivul

15.11.2020, 11:34
Andreea Berecleanu își cheamă din nou fostul soț în fața instanței, la 7 ani de la divorț. Care este motivul
Andreea Berecleanu își cheamă din nou fostul soț în fața instanței, la 7 ani de la divorț. Care este motivul

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu s-au despărţit în urmă șapte ani, după un mariaj ce a durat 15 ani, însă nici acum nu au reuşit să o dea la pace.

Fosta prezentatoare tv de la Antena 1 își cheamă din nou fostul soț în fața instanței. Potrivit Wowbiz, la Judecătoria Sectorului 1 a fost înregistrat un dosar de fosta știristă încă din luna aprilie, dar încă nu a ajuns pe rol. Obiectul procesului îl constituie ‘partaj bunuri comune și lichidarea regimului matrimonial’.

În trecut, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au avut împreună o firmă de producție video.

Andreea Berecleanu nu a încheiat socotelile cu fostul soț

De aproape cinci ani, cei doi vor să închidă societatea, însă nu s-a înțeles asupra detaliilor financiare, drept urmare, Andreea și Andrei au cerut instanței să decidă cum se va face împărțirea. Lucrurile nu s-au lămurit nici până în ziua de astăzi, așa că procesele continuă.

Nu este pentru prima dată când Andreea Berecleanu îl cheamă în instanță pe fostul soț. În trecut, fosta știristă i-a intentat mai multe procese fostului ei soț pentru neplata pensiei alimentare.

Andrei Zaharescu a încercat să obțină o reducere de 200 de dolari pentru pensia alimentară a celor doi copii pe care îi are cu Andreea Berecleanu.

‘El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. Acum s-a ajuns la o sumă de aproape 10.000 de euro. I s-a pus proprire pe conturi. Am înţeles că vorbeşte cu copiii. Andreea a plecat cu copiii şi cu domnul Stan la Disneyland. A venit şi el. Andrei susţine că nu poate să vină decât o dată pe an în România.

Andreea nu i-a interzis să îşi vadă copiii. Ei au stat două luni la el în vacanţă, în Africa de Sud. El avea o relaţie bună cu cei mici. Nu cunosc să fi existat episoade violente între Andrei şi Andreea. Când s-a produs ruptura, s-a produs de tot’, mărturisea avocatul Andreei Berecleanu, în urmă cu mai bine de 4 ani.

De ce au divorțat Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu

Din 2016, vedeta tv este căsătorită cu medicul chirurg estetician Constatin Stan. Despre mariajul cu Andrei Zaharescu, aceasta declara că nu mai era fericită.

Fostul prezentator tv a părăsit România la nici patru luni de la divorțul de Andreea Berecleanu. El s-a mutat în Africa de Sud,  alături de actuala lui soție, avocata Cosmina Ionescu, care i-a dăruit încă un copil.

‘La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui iniţial’, declara Andreea Berecleanu, la Antena Stars.
citește și...