Andreea Berecleanu revine la TV. Cu ce post de televiziune a bătut palma și ce emisiune va prezenta

08.11.2020, 09:55
Andreea Berecleanu revine la TV. Cu ce post de televiziune a bătut palma și ce emisiune va prezenta
Andreea Berecleanu revine la TV. Cu ce post de televiziune a bătut palma și ce emisiune va prezenta

Andreea Berecleanu revine la TV. Aceasta va prezenta principalul jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV.

Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18, de la Prima TV, în timpul săptămânii, în timp ce în weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV, relatează paginademedia.ro.

Mutarea Andreei Berecleanu la Prima TV vine la aproximativ nouă luni de la despărțirea știristei de Antena 1, unde a prezentat principalul jurnal de știri. “Viața mea nu a început cu Antena 1. Viața mea a început cu Soti. A urmat, pentru o scurtă perioadă Antena 1, apoi Pro tv, aproape 9 ani, 7ABC – trei luni cu Mihai Tatulici… La început, a fost și presă scrisă… Antena timp de 17 ani. Așa încât nu a început și nici nu se va termina cu Antena 1. Eu intenționez să-mi văd de planurile mele care continuă pe partea de comunicare, pentru că jurnalistul este un comunicator și ar trebui să fie în toate zonele”, spunea vedeta într-un interviu.

Ce legături a avut cu politica

Andreea Berecleanu a vorbit, la o emisiune de televiziune, și despre legăturile pe care le-a avut cu politica, cu ani în urmă.

Aceasta a fost președinte la Colegiul Național Liberal.

“Nu intru în politică pentru că am ieșit în 1993, când am decis să fiu jurnalist. Am fost președinte la Colegiul Național Liberal pe vremea lui Radu Câmpeanu. Probabil că știu doar cei de vârsta mea. Mă rog… am făcut politica acelor vremuri, care era politica adevărată, cred eu. Eram deja jurnalist și a trebuit să renunț, pentru că nu erau compatibile cele două”, a explicat vedeta de televiziune.

Andreea Berecleanu e căsătorită și are doi copii

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din țara noastră. După ani de zile în care a prezentat principalul jurnal de știri de la Antena 1, vedeta a decis să își dea demisia.

În plan personal, Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru.

În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

 

citește și...