Steliana Sima, dezvăluiri sfâșietoare din ziua în care a murit Petrică Mâțu Stoian. ”Am urlat, pur și simplu”

15.01.2022, 14:59
Steliana Sima, dezvăluiri sfâșietoare din ziua în care a murit Petrică Mâțu Stoian. ”Am urlat, pur și simplu”
Steliana Sima, dezvăluiri sfâșietoare din ziua în care a murit Petrică Mâțu Stoian. ”Am urlat, pur li simplu”

Interpreta de muzică populară Steliana Sima, în vârstă de 57 de ani, a făcut dezvăluiri sfâșiertoare din ziua în care s-a stins din viață regretatul interpret de folclor Petrică Mâțu Stoian, bunul ei coleg și prieten.”Am urlat, pur li simplu”, a mărturisit Steliana Sima. Petrică Mâțu Stoian  a murit la începutul lunii noiembrie a anului trecut.

Steliana Sima a avut o relație foarte apropiată cu colegul său de breaslă, cântărețul de muzică popularpă Petrică Mâțu Stoian.

Interpreta de muzică populară a povestit cum a primit vestea morții colegului său de breaslă. Aceasta era acasă la părinții săi în momentul în care a aflat că Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață.

Steliana Sima, dezvăluiri sfâșietoare din ziua în care a murit Petrică Mâțu Stoian. ”Tata era în camera lui, a venit la mine foarte speriat să vadă ce s-a întâmplat, a crezut că mi s-a întâmplat mie ceva”

“Cumplit! Eram acasă la părinții mei și am început să urlu. La modul serios. Tata era în camera lui, a venit la mine foarte speriat să vadă ce s-a întâmplat, a crezut că mi s-a întâmplat mie ceva. Am rămas în cameră, plângeam, tata s-a dus la mama, i-a spus. Dar asta a fost reacția mea. Am urlat, pur și simplu. Nu am crezut că se va duce. M-a sunat Doru prima dată și mi-a zis: Cred că îl pierdem pe Petre, este foarte bolnav. Atunci am început să încercăm să îl transferăm, a doua zi urma să fie transferat. M-a sunat apoi să nu mai fac nimic. Știi cât de mult îmi doresc să stau așa la o filmare și să fie aici lângă mine? Am făcut foarte multe filmări și el mereu îmi spunea că muma îi zicea: Îți stă foarte bine lângă Steliana Sima. Aveam o relație extraordinară”, a mărturisit Steliana Sima pentru wowbiz.ro.


Artista a mai spus că atunci când merge la concerte îi simte foarte mult lipsa lui Petrică Mâțu Stoian: ”Când ne ducem cu Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) și Enceanu (n.r. Constantin Enceanu) la evenimente, ne lipsește mult. Dar parcă îl simt lângă noi, îi simt energia. Mi-e dor de el, de tot ce era el. De artistul, de omul, de bunătatea lui. Mi-e dor de el, de tot ce reprezenta el. O să rămână lipit în suflet și de suflet. Artistul trăiește veșnic, dar eu vreau să îl simt ca om, să ne spunem noi vorbele alea, ale noastre. Că le avea”.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Artistul, care se afla în recuperare post-COVID, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.  Acesta a fost adus la SJU Reşiţa de la o clinică din Caraş-Severin unde făcea terapie hiperbară post-COVID. Sora lui Petrică Mâțu Stoian a cerut medicilor ca ulterior să fie făcută autopsia pentru a ști cu exactitate ce anume s-a întâmplat. Reprezentanții clinicii au făcut și ei declarații.

Trupul neînsufleţit al regretatului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului Maria Tănase, Craiova, acolo unde a fost angajat timp de 14 ani. Ulterior, sicriul a fost dus la Teatrul Naţional din Craiova. Petrică Mâţu Stoian a fost condus pe ultimul drum miercuri, 10 noiembrie. Acesta a fost înmormântat la cimitirul Ungureni, din Craiova.

citește și...