Steliana Sima, despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Petrică Mâțu Stoian. ”S-a electrocutat de hainele mele și a început să îi curgă sânge din degetul mare”

07.11.2021, 11:24
Steliana Sima, despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Petrică Mâțu Stoian. ”S-a electrocutat de hainele mele și a început să îi curgă sânge din degetul mare”
Steliana Sima, despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Petricăp Mâțu Stoian. ”S-a electrocutat de hainele mele și a început să îi curgă sânge din degetul mare”

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima, în vârstă de 56 de ani, a făcut mărturisiri despre regretatul ei coleg de breaslă Petrică Mâțu Stoian, caree a încetat din viață în data de 6 noiembrie 2021. Artista și-a amintit de ultima întâlnire pe care a avut-o cu acesta. ”S-a electrocutat de hainele mele și a început să îi curgă sânge din degetul mare”, a declarat aceasta.

Lumea artistică din țara noastră este profund marcată de dispariția celui care a fost interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian. Steliana Sima, colegă de breaslă cu regretatul artist a transmis un mesaj de condoleanțe pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Incredibil….!!! Da, bunul meu coleg și prieten ne-a părăsit. Îmi este sufletul devastat de durere… Joi, 4 noiembrie, ne-am întâlnit la filmări și îmi spunea că este ultima filmare la care mai participă deoarece voia să se ocupe și de el. Cu o săptămână în urmă îmi trimitea un mesaj în care își exprima bucuria și recunoștința față de Bunul Dumnezeu pentru tot și pentru că are prieteni adevărați, talentați și sinceri, dar și că se simte foarte bine în prezența noastră. Să credem că nu-l mai avem pe Petrică Mâțu Stoian??? Mi-ai lăsat un gol imens în suflet, în grupul nostru, în lumea cântecului popular…. Drum lin către stele, drum lin în lumea cea fără de dor! Dumnezeu să te așeze în rândul celor drepți, prieten drag!”, a transmis Steliana Sima.

Steliana Sima, despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Petrică Mâțu Stoian. ”Începuse să sângereze și m-a întrebat dacă am un ac sau bold la costum”

Steliana Sima a povestit, la o emisiune TV, și desre ce s-a întâmplat la ultima întâlnire pe care a avut-o cu Petrică Mâțu Stoian. Acesta s-a electrocutat de hainele colegei sale și i-a curs sânge de la un deget.

”Nu m-am speriat când i-am dat sânge, dar când am auzit de coagulante luate în exces, am făcut legătura. Nu avea în ce să se înțepe, nu am ace sau bolduri. A zis uite ce mi-ai făcut și am continuat să râdem. Am făcut glume și cu Enceanu. Sunt devastată. Se electrocutase de mine și am făcut legătura acum cu anticoagulantele. Începuse să sângereze și m-a întrebat dacă am un ac sau bold la costum. I-am zis că nu. S-a electrocutat de hainele mele și a început să îi curgă sânge din degetul mare. Am fost la o emisiune săptămâna trecută, ne mulțumea că suntem prietenii lui. Cum să te desparți de el joi și acum să afli că nu mai este?”, a povestit Steliana Sima, citată de spynews.ro.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noeimbrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Artistul, are se afla în recuperare post-COVID, a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, starea pacientului era deja una gravă când a fost internat.

“Starea lui nu a fost deloc bună (…). Se ştie că există long-COVID-ul care lasă nişte sechele, începând de la afectarea creierului (…). Dacă boala este mai gravă, plămânul suferă şi este predispus să se supra-infecteze. Cred că acest lucru s-a întâmplat şi la el. Din păcate, a dus o bună parte pe picioare, ca apoi să se deprecieze rapid. Din păcate, în şocurile septice deprecierea se produce foarte rapid dacă nu se intervine medicamentos”, a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, doctorul Cosmin Librimir, directorul medical al SJU Reşiţa.

Pacientul avea şi alte afecţiuni medicale, pentru care se afla sub tratament cu anticoagulante. “Era sub tratament cu anticoagulant din cauza unei afecţiuni la cord, care predispunea (…) la producerea de cheaguri. Lua şi înainte de COVID acest anticoagulant”, a explicat doctorul Cosmin Librimir. Conform aceleiaşi surse, pacientul a fost adus la SJU Reşiţa de la o clinică din Caraş-Severin unde făcea terapie hiperbară post-COVID.

Petrică Mâțu Stoian a fost căsătorit, dar nu a avut copii

În plan personal, Petrică Mâțu Stoian a fost căsătorit cu Carmen Mihaela timp de 16 ani, dar a divorțat în anul 2012. Problemele în căsnicie au început după ce solistul a părăsit Ansamblul „Doina Gorjului” şi s-a mutat la Craiova, ra soția sa a rămas la Târgu-Jiu. „Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, spunea artistul, potrivit click.ro.

Petrică Mâțu Stoian nu a avut copii. „Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Asta nu este un capăt de țară. Am destui nepoți care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubește și mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, declara acesta în emisiunea “Folclorul sub lupă”.

citește și...