Steliana Sima, despre Petrică Mâțu Stoian. ”Tot navigând pe internet, tot găsești ceva cu el și automat nu-mi dă starea aceea de bine”

24.01.2022, 16:02
Steliana Sima, despre Petrică Mâțu Stoian. ”Tot navigând pe internet, tot găsești ceva cu el și automat nu-mi dă starea aceea de bine”
Steliana Sima, despre Petrică Mâțu Stoian. ”Tot navigând pe internet, tot găsești ceva cu el și automat nu-mi dă starea aceea de bine”

Interpreta de muzică populară Steliana Sima, în vârstă de 57 de ani, a făcut dezvăluiri despre regretatul cântăreț de folclor Petrică Mâțu Stoian, bunul ei coleg și prieten. ”Tot navigând pe internet, tot găsești ceva cu el și automat nu-mi dă starea aceea de bine”, a spus aceasta. Petrică Mâțu Stoian  a murit la începutul lunii noiembrie a anului trecut.

Steliana Sima a avut o relație foarte apropiată cu colegul său de breaslă, cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian.

Artista a făcut declarații, la o emisiune TV, despre regretatul artist.

Steliana Sima, despre Petrică Mâțu Stoian. ”Îl simțeam nu fizic, dar energetic”

În urmă cu ceva timp a avut loc un spectacol la Sala Palatului, unde ar fi trebuit să cânte și Petrică Mâțu Stoian. Steliana Sima a vorbit despre spectacolul respectiv.

”Petrică ne lipsește foarte mult. Chiar dacă stai acasă și nu ești la o filmare sau la un spectacol, tot navigând pe internet, tot găsești ceva cu el și automat nu-mi dă starea aceea de bine. Iar la filmări sau la spectacole..am avut un spectacol la Sala Palatului. Fizic nu era lângă mine, el trebuia să fie în acel spectacol, fizic nu era. Dar nu știu cum să-ți spun, îl simțeam nu fizic, dar energetic. Îl simțeam lângă noi. Eu nu l-am visat niciodată. L-a visat o admiratoare”, a declarat Steliana Sima, citată de wowbiz.ro.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Artistul, care se afla în recuperare post-COVID, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.  Acesta a fost adus la SJU Reşiţa de la o clinică din Caraş-Severin unde făcea terapie hiperbară post-COVID. Sora lui Petrică Mâțu Stoian a cerut medicilor ca ulterior să fie făcută autopsia pentru a ști cu exactitate ce anume s-a întâmplat. Reprezentanții clinicii au făcut și ei declarații.

Trupul neînsufleţit al regretatului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului Maria Tănase, Craiova, acolo unde a fost angajat timp de 14 ani. Ulterior, sicriul a fost dus la Teatrul Naţional din Craiova. Petrică Mâţu Stoian a fost condus pe ultimul drum miercuri, 10 noiembrie. Acesta a fost înmormântat la cimitirul Ungureni, din Craiova.

citește și...