Ștefan Ciuculescu spune tot despre Elena Marin de la ”Survivor”. ”Nu mă așteptam să spună asemenea lucruri”

22.06.2021, 10:43
Ștefan Ciuculescu spune tot despre Elena Marin de la ”Survivor”. ”Nu mă așteptam să spună asemenea lucruri”
Ștefan Ciuculescu spune tot despre Elena Marin de la ”Survivor”. ”Nu mă așteptam să spună asemenea lucruri”

Ștefan Ciuculescu a făcut declarații despre Elena Marin, cea cu care a fost coleg în echipa Faimoșilor de la shoew-ul ”Survivor România”.

Ștefan Ciuculescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. În urma consiliului de eliminare din data de 20 iunie 2021, Ștefan Ciuculescu a fost cel care a părăsit concursul din Republica Dominicană.

De-a lungul competiției, Ștefan Ciuculescu a avut o relație apropiată cu Elena marin, colega lui de echipă, însă ulterior aceasta s-a răcit.

Ștefan Ciuculescu spune tot despre Elena Marin de la ”Survivor”. ”Eu nu m-am îndepărtat de ea absolut deloc”

Acum, Ștefan Ciuculescu a vorbit despre relația sa cu Elena Marin.

”Eu cu Elena nu am avut niciun conflict. Nu mă asteptam sa spuna asemenea lucruri, ca eu m-am indepartat de ea. Eu nu m-am indepartat de ea absolut deloc. Ea s-a regasit in Maria, fiind si ea fata. Si nu pot eu ca barbat sa ma bag in discutiile lor. Si de acolo a realizat ea ca m-am apropiat eu mai mult de Sebi si de Zanni. Dar sunt barbat, nu? Nu pot sa ma bag eu in discutiile voastre pe care le aveti pe plaja. Sunt niste chestii pe care cred eu ca Elena nu le-a gandit si nu le-a spus cu rautate. Dar modul ca o spune si nu ca mi-o spui mie in fata, ca nu era niciun fel de problema. Dar momentul in care i-o spui Mariei ma deranjeaza.Tocmai de aia am preferat sa schimb si eu atitudinea fata de ea. Poate nu a fost corect, poate ca am gresit, dar asta am simtit sa fac. Si nu-mi pare rau. Nu am intrat in niciun joc. Eu mi-am spus parerea despre Elena realistica din ultimele doua saptamani”, a declarat Ștefan Ciuculescu despre Elena Marin pentru wowbiz.ro.

Acesta a comentat și despre ce i-a spus Elenei Marin când el a părăsit competiția din Republica Dominicană, și anume că vrea să o vadă câștigătoare: ”Am facut acest lucru pentru ca asta am simtit. Am facut acest lucru pentru ca nu sunt o persoana ranchiunoasa. Am simtit asta pentru ca atunci cand am spus ceva, am spus-o la momentul potrivit si momentul ala pentru mine s-a incheiat”.

citește și...