Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Nu îmi pare rău că am intrat în această competiție”

21.06.2021, 10:42
Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Nu îmi pare rău că am intrat în această competiție”
Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Nu îmi pare rău că am intrat în această competiție”

Ștefan Ciuculescu din echipa Faimoșilor a fost eliminat de la competiția ”Survivor România”.

Ștefan Ciuculescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. În urma consiliului de eliminare din data de 20 iunie 2021, Ștefan Ciuculescu a fost cel care a părăsit concursul.  Inițial, propusă pentru eliminare din echipa Faimoșilor a fost Elena Marin. Zanni a fost desemnat favoritul publicului, astfel că acesta l-a nominalizat pe Ștefan Ciuculescu. „Am avut o mie de discuții constructive, mature și realiste. Cine a vrut să le accepte bine, cine nu, nu este problema mea. În momentul ăsta toată lumea îmi cunoaște părerile despre toți. Votul meu poate să meargă doar spre unul, nu pentru că nu-mi place de el, ci pentru că nu am alternativă. Sebi este o ultimă opțiune, nu o alternativă. Votul meu merge către Ștefan. Îmi e foarte drag, el este cel mai drept și asumat din orice punct de vedere de la Survivor. Ștefan are tot respectul meu”, a spus Zanni, citat de wowbiz.ro.

Din echipa Războincilor, propus pentru eliminare a fost Albert Oprea. Andrtei Dascălu a fost desemnat favoritul puyblicului și a nominalizat-o pentru eliminare pe Maria Chițu. „Ăsta e cel mai nasol moment, pentru că îmi doresc să rămânem în această formulă. Cum am susținut, pe fratele meu Marius nu pot să-l votez, pentru că a fost mereu lângă mine. Niciodată nu va primi un vot de la mine. Marius nu e o opțiune. Mai rămâne Maria, care trage pentru echipă. Din păcate votul meu va merge către ea. Sper să nu plece nimeni de la noi”, a spus Andrei Dascălu.

Ce a declarat Ștefan Ciuculescu după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”

Ștefan Ciuculescu a făcut declarații după ce a aflat că el este cel care părăsește competiția ”Survivor România”.

„Așa cum am spus în urma voturilor, mă așteptam. Îmi pare rău că părăsesc competiția acum că se apropie de final, dar toți avem o ață pe care trebuie să mergem, iar ața mea la Survivor s-a terminat aici, în această seară. Sincer vă spun că nu-mi pare rău că am intrat în această competiție, că am fost așa cum am fost cu bune și cu rele. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc aceste șapte persoane, cu care chiar dacă am avut conflicte… este o vorbă: „ce se întâmplă în Las Vegas, rămâne în La Vegas”, iar pentru mine tot ce s-a întâmplat la Survivor, rămâne la Survivor. Toți cei șapte îmi vor rămâne în continuare prieteni”, a spus Ștefan Ciuculescu, conform sursei mai sus-menționate.

”Nu pot decât să fiu mândru că am făcut parte din cei opt. Este o onoare pentru că am luptat în Dominicană, mă bucur că am avut ocazia să fiu comentat de dvs. Le doresc celor șapte baftă și sunt bucuros că am avut ocazia să dorm cu voi în baracă și că am împărțit același camp. Elenuș, ce-mi doresc de la tine e să te văd în finală și mai lasă gloanțele să treacă pe lângă tine, nu te mai înfige în ele”, a adăugat acesta.

 

citește și...