Ștefan Ciuculescu, declarații despre Elena Marin. ”De multe ori lasă impresia că joacă teatru, dar…”

29.06.2021, 16:39
Ștefan Ciuculescu, declarații despre Elena Marin. ”De multe ori lasă impresia că joacă teatru, dar...”
Ștefan Ciuculescu, declarații despre Elena Marin. ”De multe ori lasă impresia că joacă teatru, dar...” Ștefan Ciuculescu, declarații despre Elena Marin. ”De multe ori lasă impresia că joacă teatru, dar...”

Ștefan Ciuculescu, fost concurent la ”Survivor România”, a vorbit despree câțiva dintre colegii săi din echipa Faimoșilor. Sportivul și-a spus părerea despre Elena Marin, dar și despre Zannidache, cel care l-a nominalizat pentru eliminarea din competiția desfășurată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D.

Ștefan Ciuculescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. În urma consiliului de eliminare din data de 20 iunie 2021, Ștefan Ciuculescu a fost cel care a părăsit concursul din Republica Dominicană.

Acum, Ștefan Ciuculescu a făcut declarații despre unii dintre foști săi colegi din Echipa Faimoșilor, Elena Marin și Zanni.

Ștefan Ciuculescu, declarații despre Elena Marin. ”Nu pot să o acuz de nimic”

Ștefan Ciuculescu a vorbit despre Elena Marin la emisiunea ”Teo Show”. “Acolo e altă lume, nu pot să o acuz pe Elena de nimic, așa e ea. De multe ori lasă impresia că joacă teatru, dar nu este teatru, este o sensiblitate a ei. (…) I-am luat apărarea de foarte multe ori si au fost si situatii in care nu tebuia să mă bag, îmi spunea și Culiță să nu mă bag”, a declarat Ștefan Ciuculescu, citat de wowbiz.ro.

Despre Zanni, cel care l-a nominalizat pentru eliminarea din competiție, Ștefan Ciuculescu a spus: “Zanni m-a nominalizat pentru că nu avea pe cine să voteze. Nu putea să îl voteze pe Sebi, un om cu care a fost împreună și cu care s-a înțeles de la început. Nu sunt supărat pe Zanni că m-a nominalizat. (…) Am început alte proiecte, nici nu am stat să mă gândesc la cariera de fotbal, vrea să văd dacă mă pot descurca si în altceva. Eu cu prietenul meu, Vlad, vrem să ne deschidem un salon de înfrumusețare și pentru băieți și pentru fete”.

citește și...