Speak, despre relația cu Adelina Pestrițu. ”Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut”

28.02.2022, 15:10
Speak, despre relația cu Adelina Pestrițu. ”Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut”
Speak, despre relația cu Adelina Pestrițu. ”Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut”

Ștefan Sprianu, cunoscut sub numele de scenă Speak, a făcut declarații, în cadrul unui podcast, despre relația pe care a avut-o, cu ani în urmă cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. ”Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut”, a mărturisit Speak, în vârstă de 35 de ani, la podcastul realizat de Mihai Morar – ”Fain & Simplu”.

Speak trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. În urmă cu ani,  Speak a avut o relație cu Adelina Pestrițu, cei doi despăîrțindu-se în 2016. Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.

Prezent la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, Speak a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Adelina Pestrițu.

Speak, despre relația cu Adelina Pestrițu. ”Deși nu s-a terminat cum trebuie între noi, mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională”

”Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu poți. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți… O singură dată am încercat să fiu altcineva. La început, când eram cu fata asta, în interviuri vorbeam fără accent (n.red.: moldovenesc), pentru că eu văzusem la televizor că nimeni nu vorbea cu accent”, a mai spus. „Da, fata din relația… (n.r. a încercat să îl schimbe)”, a declarat Speak, notează revista Unica.

Speak, alături de Adelina Pestrițu, pe vremea când formau un cuplu
Speak, alături de actuala sa iubită, Ștefania

„Deși nu s-a terminat cum trebuie între noi, mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională. Acum știu exact că nu ai cum să schimbi un om, că dragoste cu forța nu se poate, că nimeni nu-i perfect și multe alte chestii. Judec altfel lucrurile. M-a ajutat foarte mult, mult de tot. Căzăturile astea sunt bune pentru artiști, pentru că ai nevoie de niște trăiri. Căderile, eșecurile, sunt cheia succesului… Pe moment, a fost ceva îngrozitor (n.red.: despărțirea), dar, după ce am început să-mi revin, mi-am dat seama că era bine. Ceea ce trăiesc acum… Doamne-ajută. Sunt două lumi diferite. Atât de marcat am fost. Se poate și așa? Păi cum?”, a adăugat artistul.

citește și...