Ce cameră are fetița Adelinei Pestrițu! Iar dulapul cu haine e impresionant

01.10.2020, 10:59
Ce cameră are fetița Adelinei Pestrițu! Iar dulapul cu haine e impresionant
Ce cameră are fetița Adelinei Pestrițu! Iar dulapul cu haine e impresionant

Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale, Zenaida. Camera micuței este impresionantă.

Fosta asistentă de televiziune Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă alături de soțul ei, Virgil Șteblea, și fiica lor, Zenaida. Noua locuință a vedetei este impresionantă, iar dormitorul fetiței este spectaculos.  Adelina Pestrițiu a dat publicității mai multe fotografii cu dormitorul Zen aidei. fetița vedetei are o cameră imensă, iar dulapul cu haine atrage imediat atenția.

”De când ne-am mutat în noua noastră căsuță fiecare zi este o poveste. Avem activități și tabieturi noi și ne bucurăm de momentele petrecute împreună. ? Zeny este tare fericită de noua ei cameră decorată în culori deschise care completează starea noastră zilnică de bunădispoziție și entuziasm.

Deși încă nu doarme singurică, sperăm că în curând să facem și acest pas. Doar când se va simți ea pe deplin pregătită. În schimb hainele pe care le poartă zi de zi le selectează după bunul plac. ???”, a povestit Adelina Pestrițu în mediul online.

Adelina Pestrițu a găsit casa pe care o dorea în două ore și jumătate

”În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastră, evident. Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era “full options” evident că nici eu n-am făcut excepție de la regulă și am intervenit cu “mici modificări”.

Atât de mici încât am decalat mutatul nostru cu aproape 2 luni. Am decis să facem totul că la carte. Cu arhitect, schițe, desene tehnice, proiecte 3D, echipe bune de muncitori și materiale de calitate. De dată asta am hotărât că lucrurile să fie puse într-o altă lumina unde calitatea, profesionalismul și elegantă să primeze”, povestea vedeta pe blogul său.

citește și...