Prima imagine cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă! Vedeta s-a cununat religios cu Virgil Şteblea

20.07.2019, 17:33

Sâmbătă, 20 iulie, Adelina Pestriţu s-a cununat religios cu tatăl fetiţei sale, Virgil Şteblea. Pentru cea mai frumoasă zi din viaţa sa, bruneta a ales două ţinute speciale, menite să taie răsuflarea tuturor celor prezenți atât la biserică, cât și la petrecerea de după.

Prima imagine cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă!

Adelina Pestriţu a ales să îmbrace o rochie de mireasă simplă, deloc extravagantă, la care a accesorizat o coroniţă superbă care să îi ţină voalul de pe cap. Coroniţa strălucitoare a fost identică cu bretele rochiei şi cu cordonul din talie. Şi buchetul de flori a fost unul wow. Imaginea superbă cu cei doi miri a fost publicată de Adelina pe contul de Instagram.

Bruneta se va schimba de rochie la petrecerea de nuntă şi va îmbrăca o altă ţinută mai sexy, cusută manual și bătută cu cristale naturale.

Rochiile de mireasă au costat enorm

Ambele au fost create de o celebră casă de modă din Barcelona. Conform Wowbiz, cele două ţinute ale Adelinei au costat în jur de 40.000 de euro. Verighetele alese de brunetă sunt din aur alb şi diamante.

‘Am ţinut să fie ambele identice. Atât eu, cât şi Virgil iubim bijuteriile cu pietre, astfel am decis ca inelele noastre de cununie să fie din platină şi bătute în diamante. În acelaşi timp am decis să port cercei-bobiţe cu diamante pentru că îi consider finuţi şi potriviţi pentru orice eveniment din viaţa unei femei’, a  notat Adelina pe blogul personal.

Adelina Pestriţu s-a ocupat de toate detaliile nunţii, iar cele 6 domnişoare de onoare au purtat rochii de culoare roz pal. Cu o seară înainte de nuntă, aceasta s-a distrat pe cinste la petrecerea burlăciţelor şi a făcut o adevărată şedinţă foto cu fetele în camera de hotel.

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea sunt împreună de aproape 3 ani şi au o fetiţă minunată, pe Zenaida Maria.

citește și...