FOTO / Iubita lui Speak, mai incitantă ca niciodată. Ștefania a pozat în cea mai provocatoare ipostază!

22.11.2020, 11:25
FOTO / Iubita lui Speak, mai incitantă ca niciodată. Ștefania a pozat în cea mai provocatoare ipostază!
FOTO / Iubita lui Speak, mai incitantă ca niciodată. Ștefania a pozat în cea mai provocatoare ipostază!

Ștefania, iubita lui Speak, s-a lăsat fotografiată într-o ipostază extrem de provocatoare.

Pe contul ei de Instagram, Ștefania a postat o fotografie în care apare mai sexy ca niciodată. Acesta este acoperită parțial de o haină de blană pe sub care nu poartă nimic, ipostaza fiind una dintre cele mai incitante în care s-a lăsat fotografiată iubita lui Speak.

Internauții au fost în extaz după ce au văzut-o astfel pe Ștefania.  ”Perfecțiune”, ”Ești bombă, efectiv superbă!”, ”Superbă”, ”Ai stricat poza cuy blana pe tine”, ”ce frumoasă ești”, ”Wow”, ”Dă pătura ,mai încolo”, ”Perfectă”, ”Doamne”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea Ștefaniei.

Ștefania, în culmea fericirii după ce și-a luat permisul de conducere

De curân, Ștefania i-a anunțat pe fanii săi din mediul online că și-a luat permisul de conducere, lucru care a făcut-o să fie extrem de fericită.

”Sunt totalmente leșinată. Tocmai am ieșit de la examen, și ce credeți? Păzea, pentru că, sunt oficial șoferiță! Am luat permisul! Petrecere! Acum puteți înțelege de ce am fost așa secretoasă în ultima perioadă! Mă doare gâtul cât de mult am țipat! Nu pot să cred că în sfârșit am luat permisul”, le-a spus Ștefania celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Ce faci șoarece? Ai luat permisul, bravo!!! Ia uite șoferița! În sfârșit!!! Ești fericită? Hai acasă să ne îmbătăm!”, a comentat și Speak, iubitul Ștefaniei.

Ștefania știe exact unde vrea să fie nunta cu Speak

Ștefania, iubita lui Speak, a afirmat că nunta lor ar putea avea loc anul viitor.

Vedeta știe deja unde vrea să organizeze nunta cu iubitul ei. Vrea o nuntă la castel sau una în stil american, cu invitați într-o grădină.

”Vara viitoare sigur va fi dacă nu se va mai întâmpla vreun coronavirus. Vreau să fie într-o locaţie din asta, castel, ori în genul nuntă americană cu invitaţi într-o grădină”, a spus Ștefania.

citește și...