Soțul Sânzianei Buruiană a dus-o greu. ”Mergeam cu troleul și nu aveam ce mânca”

22.05.2021, 16:46
Soțul Sânzianei Buruiană a dus-o greu. ”Mergeam cu troleul și nu aveam ce mânca”
Soțul Sânzianei Buruiană a dus-o greu. ”Mergeam cu troleul și nu aveam ce mânca”

Soțul Sânzianei Buruiană, Nicolae Zuluf, a făcut dezvăluiri din trecutul său. Acesta a vorbit despre greutățile prin care a trecut.

Nicolae zuluf, partenerul de viață al Sânzianei Buruiană, a dat detalii din trecutul său într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars. Acesta a vorbit despre greutățile cu care s-a confruntat cu ani în urmă. ”Îmi aduc aminte și când văd pe cineva sarac îl ajut pentru că știu ce înseamnă să nu ai. Mergeam cu troleul și nu aveam ce mânca, nu aveam bani de bilet, îmi aduc aminte la metrou că așteptam să fugă bodyguard-ul să schimbe privirea ca să pot să sar gardul că dacă plăteam cartela nu aveam ce să mănânc. Nu aveam ce să mănânc, m-am dus la un antrenament și m-a întrebat antrenorul dacă mă simt bine, m-a văzut antrenorul că eram moarte și am leșinat pe teren”, a declarat Nicolae Zuluf, citat de spynews.ro.

”Îmi aduc aminte că nici nu aveam unde să fac duș, să fac baie, mă spălam la lighean. Știu foarte bine cât m-am chinuit”, a mai spus acesta.

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au două fetițe

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană a mărturisit că își dorește și cel de-al treilea copil. Soțul ei ar vrea neapărat să aibă un băiețel.

”Și-un băiețel. Să-l facem, să-l creionăm. Zuluf așteaptă și el un băiețel. Diferența asta de 4-5 ani este ideală, ca să fie cel mare conștient, responsabil”, a declarat blonda.

Sânziana Buruiană a vorbit și despre fiica sa cea mare, Izabela, despre care susține că este foarte talentată la dansuri și la desen. ”La dansuri e foarte bună și la desen, atunci o să țin cont și de părerile ei și o să o las să se decidă. E important ca de mic să îi arăți copilului calea. Pe mine părinții nu m-au îndrumat, m-au lăsat să aleg târziu și am fost derutată. Dacă copilul nu va ști să facă câte ceva, va fi greu”, a explicat vedeta.

Cum l-a cunoscut Sânziana Buruiană pe soțul ei

Sânziana Buruiană a dezvăluit că persoana care i-a făcut cunoștință cu cel care avea să-i devină soț a fost Andreea Tonciu.

”Soțul meu era coleg la fotbal cu Nicolae Mitea, care era împreună cu fosta mea prietenă Andreea Tonciu. Noi eram puțin certate atunci, dar după ce ne-am împăcat, Andreea mi-a făcut cunoștință cu el”, a dezvăluit Sânziana Buruiană.

”La câteva luni de când ne-am cunoscut ne-am spus te iubesc. El mi-a oferit tot ce căutam. Mi-a oferit sprijin, liniște, căldură sufletească”, a adăugat ea.

citește și...