Sotul Elenei Merișoreanu, infectat cu COVID-19. ”Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta”

27.03.2021, 12:49
Sotul Elenei Merișoreanu, infectat cu COVID-19. ”Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta”
Sotul Elenei Merișoreanu, infectat cu COVID-19. ”Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta”

Soțul cântăreței de muzică populară Elena Merișoreanu este infectat cu coronavirus. Artista a dat detalii despere starea de sănătate a partenerului ei de viață.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Soțul Elenei Merișoreanu, în vârstă de 74 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus și a fost internat în stare gravă la Spitalul Victor Babeș, în urmă cu șapte zile, relatează click.ro. „Eu am fost plecată la Snagov, la casa fiicei mele. El a rămas la noi acasă, avem trei case în aceeași curte. A zis prima dată că e racit, dar după cinci zile n-a mai putut să respire. A sunat-o pe fiică-mea disperat și i-a zis: ”Vino, că nu mai pot, mor!” A sunat fata la Salvare și i-au zis să aștepte două ore că nu au salvări, după aceea i-au închis telefonul în nas. A trebuit să sun eu la Salvare, să spun cine sunt și în 7 minute era salvarea la noi acasă. Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta. Nu găsești nici un loc la spital. La Victor Babeș nu erau locuri, am apelat la doctorița Monica Pop și apoi l-am sunat pe domnul Ceaușu, ca să găsim un loc. Dacă nu ai cunoștințe și nu te știe lumea mori”, a declaratElena Merișoreanu pentru sursa citată.

„Când l-am dus era grav, nu mai putea să respire. Când a ajuns la spital și a văzut cum stau oamenii pe holuri, pe paturi, a zis că eu de aici nu mai ies! Nu l-au intubat, i-au pus mască și este pe perfuzii. E de șapte zile internat, acum e în stare mai bună”, a mai spus artista.

926.310 de cazuri de coronavirus în România

Vineri, 26 martie 2021, pe teritoriul țării noastre au fost raportate alte 6.516 cazuri noi de coronavirus. Bilanțul a ajuns la 926.310 de îmbolnăviri. În ultima zi au decedat 116 persoane. Până astăzi, au decedat 22.835 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.529. Dintre acestea, 1.364 sunt internate la terapie intensivă, precizează Hotnews. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.609.165 de teste RT-PCR și 554.286 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 68.984 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 15.972 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 54.324 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 94 de persoane. De la debutul pandemiei, 830.270 de pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...