Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Brigitte Pastramă după ce a fost infectată cu COVID-19

24.03.2021, 10:23
Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Brigitte Pastramă după ce a fost infectată cu COVID-19
Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Brigitte Pastramă după ce a fost infectată cu COVID-19

Brigitte Pastramă a explicat cu ce problermă de sănătate s-a confruntat după ce a fost infectată cu COVID-19.

Brigitte  și partenerul ei de viață, Florin Pastramă, au fost infectați cu coronavirus. Vedeta a povestit că s-a confruntat cu o altă problemă de sănătate după ce a fost infectată cu COVID-19.

Aceasta i-a povestit soacrei sale, în cadrul show-ului ”Brigitte & Pastramă”, prin ce momente dificile a trecut.

Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Brigitte Pastramă după ce a fost infectată cu COVID-19. ”De asta mă durea capul atât de rău”

„Era o bacterie pe care am făcut-o de când am avut Covid, s-a activat atunci. 50% din oameni au acea bacterie care produce meningită dacă nu o tratezi. De asta mă durea capul atât de rău. Se activează după Covid. Și noroc că mi-am făcut analizele. Deasta mă lua și inima, și capul, de la bacteria aia. Mi-a făcut tomograf, mi-a făcut la inimă, mi-a făcut și ecografie. Totate analizele mi-au venit perfect, dar tot am acea bacterie”, a explicat Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

Vedeta a făcut tratament pentru a scăpa de stările de rău provocate de bacteria respectivă.

„Când am fost la Timișoara mi-a fost rău, am zis că mor, că nu mai respir. Acum am primit tratament. Am dat 1.000 de euro pe analize. Se activează de la o viroză foarte puternică sau de la Covid. Aduce probleme la creier”, a mai spus Brigitte Pastramă.

 

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la emisiunea ”Ferma”

Brigitte și actualul ei soț, Florin Pastramă, s-au cunoscut pe durata participării la emisiunea ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, unde ambii au fost concurenți.

Vedeta a vorbit despre momentul în care a început povestea de dragoste cu Florin Pastramă.

”În Ferma l-am cunoscut. Nu-mi pare rău că am participat. Mai important este unde l-am cunoscut. L-am cunoscut în proiectul Ferma. Nu regret pentru că acest proiect m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care pe mine mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii. A fost un nou început pentru mine. Acolo l-am cunoscut. E drept că la momentul acela, trei luni de zile, nu am avut telefon, nu am avut informație, nu am avut internet. Nu am știut cine este Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulți decât trebuia să-i fac. Dar acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem. Lucrăm cu ce este. Păi ce să fac?… Suntem unde suntem, nu este așa de ușor. Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarte-foarte greu… El a fost unicul dintre colegii mei care a avut încredere în mine. Toată lumea mă privea ca pe o ucigașă care a băgat picături de ochi în mâncare…”, a declarat Brigitte Pastramă la o emisiunea de televiziune.

citește și...