Elena Merișoreanu locuiește separat de soțul ei. Care este motivul

30.05.2020, 16:15
Elena Merișoreanu locuiește separat de soțul ei. Care este motivul

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din țara noastră, locuiește separat de soțul său. Artista a explicat care este motivul.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, nu mai stă cu soțul ei, Viorel Croitoru, împreumnă cu care are 46 de ani de căsnicie.

Artista se află la Snagov, la copii, în timp ce partenerul său de viață a mers în comuna Șirineasa, din județul Vâlcea. Vedeta a fost nevoită să rămână la Snagov pentru că are probleme cu piciorul.

“Soțul meu este de câteva săptămâni la Vâlcea și își face de lucru la moșie. Eu nu am putut să îl însoțesc pentru că mă doare piciorul și trebuie să merg la medic. Am stat cuminte în casă, am cântat și am fost foarte surprinsă ca de ziua numelui meu am primit aproape o mie de mesaje”, a explicat Elena Merișoreanu pentru click.ro.

Au avut probleme în mariaj

Elena Merișoreanu a avut probleme din cuplu, explicând că partenerul ei de viață a plecat cu o colegă de-a ei.

„Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de-a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine…

O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: ”Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa”. S-a ridicat şi mi-a spus: ”Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta”. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului”, dezvăluia artista, potrivit sursei citate.

Are o carieră impresionantă

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Elena Merişoreanu, s-a născut în satul Paroşeni, oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara. Ambiţia si perseverenţa au ajutat-o pe Elena Merişoreanu să-şi înceapă cariera la Ansamblul “Rapsodia Română”, unde a cântat timp de mulți ani. De-a lungul anilor, Elena Merișoreanu a susținut numeroase spectacole atât în țară, cât și în străinătate.

citește și...