Soțul ei a părăsit-o pentru o refugiată ucraineană, iar acum rupe tăcerea. “Mă simt umilită”

23.07.2022, 17:47

Povestea de dragoste dintre Sofiia Karkadym, o tânără ucraineancă, și Tony Garnett, un fost agent de pază care a primit-o pe tânără în casa sa împreună cu soția sa, a devenit rapid virală pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, Lorna Garnett, femeia abandonată, a decis să rupă tăcerea în presa britanică The Sun.

Lorna Garnett, o mamă care susține că partenerul ei a abandonat-o pentru o refugiată ucraineană blondă, lăsând-o să se simtă “complet umilită”, a criticat “spectacolul” acestuia.

Mămica părăsită al cărei partener a fugit cu un refugiat ucrainean la zece zile după ce s-a mutat cu cuplul a dezvăluit că se simte “complet umilită”.

“Mă simt umilită”

Lorna Garnett l-a numit ‘clovn’ într-un interviu dur, în care dezvăluie că el trăiește acum cu o altă femeie.

Lorna povestește cum aventura lui cu refugiatul ucrainean Sofiia, 22 de ani, i-a dat viața peste cap.

“Credeam că îl cunosc”

Ea a declarat pentru The Sun: “Nu mi-am imaginat niciodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Obișnuiam să fiu destul de sociabilă, dar acum nu-mi place să ies din casă. Lui Tony pare să-i placă atenția, dar eu nu o pot suporta. Mă simt umilită de toate astea. Nimeni nu știe cu adevărat adevărul. După opt ani împreună, credeam că îl cunosc, dar nu era așa. Tot ce îmi doresc acum este liniște pentru a-mi reface viața alături de cele două fete ale noastre”.

Tony Garnett, un fost agent de securitate, nu numai că locuiește cu Sofiia Karkadym, dar noul cuplu locuiește, de asemenea, cu Sofiia Rastorhuieva, în vârstă de 19 ani, și cu iubitul ei, Illia Tronevych, în vârstă de 18 ani.

Lorna, în vârstă de 28 de ani, a obținut săptămâna aceasta și un ordin de restricție împotriva lui Tony, după ce acesta ar fi bombardat-o cu mesaje abuzive.

“Sper ca ordinul de restricție să-mi ofere asta. Nu-l voi împiedica niciodată să-și vadă copiii, vreau tot ce e mai bun pentru ei. Dar refuz să le las să fie târâte într-un număr de circ.”

Chinul lui Lorna a început după ce Tony a luat-o pe Sofiia după ce aceasta a fugit din Ucraina devastată de război și a rămas cu el.

Lorna a devenit suspicioasă și i-a ordonat Sofiiei să plece – înainte ca Tony să-și facă bagajele pentru a merge cu ea.

Ulterior, Tony și-a cerut scuze pentru durerea pe care au provocat-o, dar a insistat: “Ne plănuim restul vieții împreună”.

El a adăugat: “Ucraina are aceeași mărime ca și Marea Britanie și, dacă am fi invadați, am spera ca restul lumii să intervină pentru a ne ajuta.

Asta este tot ce am vrut să fac, dar lucrurile au luat o întorsătură foarte neașteptată. Știam că nu puteam renunța la ea și dintr-o dată mi s-a părut că nu mai era nevoie de nimic, știam că asta îmi doresc.

Nu ne-am propus niciodată să facem asta, nu a fost planificat și nu am vrut să rănim pe nimeni”.

Tony a declarat că relația lui și a Lornei s-a rupt înainte ca Sofiia să ajungă în Marea Britanie.

El recunoaște acum că fuga cu Sofiia l-a costat slujba, dar acum va acționa ca îngrijitor al acesteia, după ce ea a devenit parțial oarbă, suferind o infecție la ochi în Germania, în drumul ei spre Marea Britanie.

citește și...