Bărbatul care și-a părăsit-o soția pentru refugiata ucraineană pe care o găzduia, a renunțat la carieră ca să aibă grijă de noua aleasă. Femeia a orbit parțial

09.07.2022, 18:39

 Povestea lui Tony și a Sofiei ajunsese în paginile tabloidelor din Marea Britanie și în multe ziare din întreaga lume, dar acum o întorsătură de situație i-a readus în centrul atenției. Sofiia Karkadym, de 22 de ani, care a devenit celebră pentru că s-a logodit cu familistul care a primit-o în Marea Britanie, are de fapt o problemă la ochi și este parțial oarbă.

Britanicul Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, care și-a părăsit soția Lorna și pe cei doi copii ai lor în Bradford, un oraș din West Yorkshire, în nordul Angliei, la începutul lunii mai anul trecut, a dezvăluit că refugiata ucraineană Sofia Karkadem, în vârstă de 22 de ani, are “orbire parțială”, potrivit celor publicate de ea. Ziarul britanic “Daily Mail”.

Miercuri, ucraineanca Sofia Karkadem a contractat o infecție la ochi în timp ce se îndrepta din Germania spre Marea Britanie și a fost nevoită să se supună unei intervenții chirurgicale, care va dura 6 luni.

“Am renunțat la serviciu pentru a îi deveni îngrijitor full-time”

La rândul său, britanicul Tony Garnett a comentat cele întâmplate cu Sophia, spunând că va renunța la munca în ture la o companie de securitate care lucrează la metroul din Marea Britanie, pentru a deveni îngrijitor cu normă întreagă pentru Sophia.

“Am renunțat la serviciu pentru a îi deveni îngrijitor full-time. Pentru că nu a primit număr național de asigurare (n.r. national insurance number) și nu poate munci trebuie să plătesc totul singur. Nu primesc nimic pentru că îi sunt îngrijitor, ea nu are beneficii de la stat. E ceea ce e corect să fac, nu pot fi bărbat fără să am grijă de femeia mea”, a mărturisit el. “Dar nu este despre bani, doar vrem să fim pe picioarele noastre și să începem un nou capitol din viață cât mai curând”, a mai precizat Tony.

Bărbatul și-a părăsit familia în doar zece zile

 

Sofia a fost oaspete în casa lui Garnett și a fostei sale soții pe 22 mai, după ce acesta s-a solidarizat cu situația ei umanitară, care a determinat-o să fugă din orașul Lviv, Ucraina, din cauza operațiunii militare rusești.

Fata blondă a reușit să-i răpească inima lui Garnett, care este tatăl a doi copii. Acesta a fugit cu ea și și-a părăsit copiii și casa și a decis să înceapă o relație cu ea.

Ucraineanca a primit o serie de acuzații de și de răpire a unui soț de la soția sa, dar a considerat că povestea de dragoste pe care a avut-o cu Garnett este mai puternică decât orice.

Anterior, Karkadem a anunțat că nu este responsabilă pentru destrămarea relației cuplului britanic: “Am iubit familia și am petrecut mult timp cu Lorna și am încercat să o ajut să își îmbunătățească relația cu soțul ei, deoarece îndoielile ei erau persistente, ceea ce ne-a determinat pe mine și pe Tony să ne apropiem”.

Deși refugiata Sophia a recunoscut că era ceva în neregulă în relația lor, ea a considerat că viața cuplului era deja plină de probleme care nu aveau nicio legătură cu ea, menționând că o respecta pe Lorna, dar era conștientă că prezența ei în casă provoacă tensiune și supărare și că, atunci când a decis să plece, bărbatul a insistat să o însoțească.

 

citește și...