Bărbatul care a fugit cu o refugiată ucraineană a primit un ordin de restricție din partea fostei sale soții

14.07.2022, 15:11

Bărbatul care a fugit cu o refugiată ucraineană la doar zece zile după ce aceasta s-a mutat cu familia lui a primit ieri interdicție de a se apropia de fosta lui iubită. “Eu știu adevărul. Nu am făcut nimic rău. Nu m-am prezentat cu un avocat pentru că nu am nimic de apărat”.

Antony Garnett, în vârstă de 29 de ani, a primit ordin să nu o contacteze pe Lorna, în vârstă de 28 de ani – mama celor două fiice ale lor – după ce aceasta l-a dat în judecată pentru acuzațiile că i-a trimis mesaje abuzive.

De asemenea, a fost avertizat să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de casa pe care cuplul o împărțea în Bradford înainte de a se îndrăgosti de refugiata Sofiia Karkadym, 22 de ani, din Lviv, potrivit The Sun.

Britanicul care a fugit cu o refugiată ucraineană a primit un ordin de restricție

Tony a fost de acord cu ordinul de restricție fără violență, fără a face declarații.

Acesta îi interzice să o sune, să îi trimită SMS-uri sau e-mail-uri lui Lorna și să o contacteze prin intermediul rețelelor de socializare.

“Eu știu adevărul. Nu am făcut nimic rău”

Mai târziu, el a spus: “Dacă asta o ajută să doarmă noaptea, atunci așa să fie”.

“Eu știu adevărul. Nu am făcut nimic rău. Nu m-am prezentat cu un avocat pentru că nu am nimic de apărat. Din păcate, acest lucru se transformă într-un episod din Jeremy Kyle.”

Cuplul nu este căsătorit, dar Lorna a adoptat numele de familie al lui Tony prin act de proprietate.

Ea a fost de acord acum să nu mai scrie mesaje “depreciative” despre el pe rețelele de socializare și să elimine postările anterioare.

“Nu vreau să am nimic de-a face cu el. Vreau doar să mă lase în pace”.

Tony a sosit la tribunalul județean din Bradford cu ochelari de soare și un costum gri în carouri fără Sofiia.

Lorna, a stat în spatele salei de judecatră în timp ce avocatul ei, Sadia Ali, a detaliat termenii ordinului de restricție.

Tattooed Tony a declarat: “Sunt atât de ocupat acum cu presa, televiziunea și muzica încât nu am nevoie să merg în casă”.

Tony s-a îndrăgostit de Sofiia după ce i-a oferit un loc de cazare când a părăsit țara natală. El a luat-o de la aeroportul din Manchester după ce Sofiia a venit cu avionul din Germania, unde a așteptat ca viza ei să primească aprobarea guvernului. Ea a zburat acolo din Polonia. Două săptămâni mai târziu, Lorna a devenit suspicioasă și i-a ordonat Sofiiei să plece. Tony și-a făcut bagajele și a plecat cu ea.

Mai târziu, acesta și-a cerut scuze pentru durerea pe care au provocat-o, dar a insistat: “Ne plănuim restul vieții împreună. Știam că nu pot renunța la ea. Nu ne-am propus niciodată să facem asta. Nu a fost planificat și nu am vrut să rănim pe nimeni”.

El a adăugat: “Dacă Marea Britanie ar fi invadată, am spera ca restul lumii să ne ajute. Asta e tot ce am vrut să fac, dar lucrurile au luat o întorsătură foarte neașteptată.”

Lorna a acuzat-o pe Sofiia că plănuia să-i fure bărbatul, dar refugiata a spus: “Nu sunt o spărgătoare de case.”

Aproape 54.000 de refugiați ucraineni se află aici în cadrul unor programe guvernamentale.

citește și...