Ucraineanul care și-a părăsit iubita și copiii pentru o refugiată din Ucraina a primit în casă un cuplu

21.07.2022, 21:06

Un tată britanic care și-a părăsit partenera pentru o ucraineancă găzduită de familia sa a invitat în casa sa un alt cuplu de refugiați. “Eu sunt pentru umanitate și bunătate. Am văzut că acești doi ucraineni au nevoie de ajutor. Am vorbit cu Sofiia despre asta”.

 Tony Garnett din West Yorkshire a ajuns pe prima pagină a ziarelor în luna mai după ce a părăsit-o pe Lorna Garnett – soția sa și mama celor doi copii ai lor – pentru Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani.

Sofiia a fugit din orașul Lviv din vestul Ucrainei, în timp ce atacul Rusiei asupra țării continuă. Aceasta a fost primită în casa familiei Garnett ca parte a programului de relocare a refugiaților al guvernului britanic, potrivit dailymail.co.uk.

Cei doi s-au mutat împreună

Tony și Sofiia au format curând o legătură strânsă, iar la scurt timp, agentul de securitate a anunțat că părăsește familia pentru a fi alături de noua sa iubire.

Acum că cei doi și-au închiriat propria casă în Bradford, Daily Mail relatează că au primit un nou cuplu tânăr – Sofiia Rastorhuieva, în vârstă de 19 ani, și iubitul ei, Illia Tronevych, în vârstă de 18 ani.

“Am reușit să zâmbesc mult”

Cei doi au fost dați afară din prima casă din Bradford în care au fost invitați să locuiască după ce au fugit din țara lor sfâșiată de război.

După ce au postat un apel pe Facebook, Tony și Sofiia K le-au oferit un loc unde să locuiască.

Illia a adăugat: “Avem nevoie de confort și de înțelegere în acest moment. A fost un lucru foarte frumos din partea lui Tony și a Sofiiei să ne invite în casa lor”.

În ceea ce-l privește pe Tony, acesta a primit multe critici online de când relația sa a ajuns la știri, dar tatăl a doi copii, în vârstă de 29 de ani, insistă că povestea este mai mult decât pare.

“Știu că oamenii mă văd ca pe un tip obraznic care sare din pat în pat pentru că mi-am părăsit partenera și pe cele două fiice”, a spus el.

“Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Relația mea cu Lorna se rupsese de câțiva ani și trăiam ca frate și soră.

De când a sosit Sofiia, am reușit să zâmbesc mult și să fiu din nou fericit. Am de gând să o fac soția mea”.

El a continuat să spună: “Am fost foarte fericit. Eu sunt pentru umanitate și bunătate. Am văzut că acești doi ucraineni au nevoie de ajutor, m-am așezat și am vorbit cu Sofiia despre asta.

Am întrebat-o dacă nu crede că ar fi o idee bună să-i lăsăm să locuiască la noi pentru o vreme, deoarece avem o a doua cameră”.

 

 

 

 

citește și...