Sorin din echipa Războinicilor, propus pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Ar trebui să plece două persoane în momentul de față și poate după aceea eu”

25.04.2021, 10:24
Sorin din echipa Războinicilor, propus pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Ar trebui să plece două persoane în momentul de față și poate după aceea eu”
Sorin din echipa Râzboinicilor, propus pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Ar trebui să plece două persoane în momentul de față și poate după aceea eu”

Sorin Pușcașu este nominalizat pentru eliminare la concursul ”Survivor România”, de la Kanal D.

Echipa Războinicilor a pierdut și al doilea joc de imunitate din această săptămână de la ”Survivor România”, astfel că membrii echipei au fost nevoiți să nominalizeze un coechipier.

Cel care a fost nominalizat este Sorin Pușcașu. Acesta este nominalizat alături de Albert, cel care a fost propus pentru eliminare după primul joc de imunitate al săptămânii.

Ce a declarat Sorin Pușcașu după ce a fost propus pentru eliminare

Sorin Pușcașu a făcut declarații imediat după ce s-a aflat că el este cel de-al doilea concurent propus pentru eliminare din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”.

Acesta a spus că a vrut să fie nominalizat pentru eliminare pentru a-l proteja pe Starlin, cel mai bun prieten din competiție.

„Am spus că merit țînând cont că suntem doar patru băieți de votat, eu, Starlin, Marius și Andrei. Merit să fiu votat dintre ei patru, asta nu înseamnă că merit să plec acasă acum. Consider că ar trebui să plece două persoane în momentul de față (n.r. referire la Albert și Maria, colegii săi de echipă) și poate după aceea eu dacă, nu-mi revin. Suntem într-o situație critică, mi-aș dori să nu plece Starlin, de-asta am spus că vreau eu să fiu cel care pleacă. Mă arunc în față pentru niște oameni din această echipă.  Sper ca publicul să vadă ce s-a întâmplat săptămâna asta, în meciul de astăzi, după meciul de astăzi, aici la consiliu. Vreau să nu plec și să ajung în finală, dar nu-mi doresc să plece niciunul dintre băieți. Ar fi o mare suferință pentru mine. Aș vrea să mă bucur alături de ei cât mai mult de această competiție”, a declarat Sorin Pușcașu, citat de wowbiz.ro.

citește și...