Maria Hîngu, fostă concurentă la ”Survivor România”, îl atacă dur pe Albert. ”E neasumat de la cap la coadă”

06.04.2021, 11:58
Maria Hîngu, fostă concurentă la ”Survivor România”, îl atacă dur pe Albert. ”E neasumat de la cap la coadă”
Maria Hîngu, fostă concurentă la ”Survivor România”, îl atacă dur pe Albert. ”E neasumat de la cap la coadă”

Maria Hîngu, fostă concurentă la ”Survivor România, l-a criticat dur pe Albert, cu care a fost colegă în echipa Războnicilor.

Maria Hîngu a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. În urma voturilor telespectatorilor, la consiliul de eliminare care a avut loc în data de 28 martie 2021, ea a fost cea care a părăsit competiția.

Maria Hîngu a acordat un interviu pentru wowbiz.ro, în care a vorbit despre Albert, fostul ei coleg din echipa Războinicilor.

Maria Hîngu, fostă concurentă la ”Survivor România”, îl atacă dur pe Albert. ”Atunci iti dai seama din start, de la o chestie de genul asta, ce fel de om e”

Maria Hîngu a răbufnit la adresa fostului ei coechipier, Albert, și a spus exact ce crede despre acesta.

” Hai să fiu directă. Ne prezentam ca oameni si Albert vine la mine si îl întreb cu ce se ocupă și imi spune ca este antreprenor si imi spune despre afacere. Imi spune mie povestea și apoi se duce la Roxana și îi spune alta poveste sau ca e antreprenor, dar ca are alta firma si ca are nu stiu cate zeci de mii de euro sau sute de mii de euro, era vorba de cifre foarte mari. Atunci iti dai seama din start, de la o chestie de genul asta, ce fel de om e. Si au fost tot felul de povesti in care mie imi spunea ceva, cuiva ii spunea altceva si apoi nu avea nicio explicatie. E neasumat de la cap la coadă. Victimizarea asta care se vede de la televizor și Alin care îl susține de acasă… ei 6 ore pe zi nu erau in camp pentru că se confesau unul altuia putin mai incolo. Că era 3 dimineața, 3 seara, ei se confesau departe de camp. Era normal sa nu ne cunoasca pe noi si nici noi sa nu il cunoastem pe el. Ce a facut după ce a plecat Alin? A venit către camp si pe noi nu ne cunostea pentru că nu a stat cu noi. Depărtarea a fost de la inceput, nu că ne-am pus noi pe Albert. Cand a trebui să fiu altfel in camp, nu am putut să fiu”, a afirmat Maria.

”Albert îi spunea mereu lui Sorin că nu se poate integra în grup din cauza lui. Nu poti sa ii spui unui om ca nu te lasa sa te integrezi intr-un grup in care mai sunt opt oameni pentru ca ii jignești pe ceilalți opt. Noi suntem creierele lui Sorin?! De asta si trebuia sa intervin, ma simteam facută proastă în față. Eram opt in jurul focului, el îi spunea lui Sorin că nu se poate integra din cauza lui. Noi ii spuneam că Sorin nu ne-a spus să nu îl integram si Albert nici nu ne băga în seamă, el avea ce avea cu Sorin”, a mai spus fosta concurentă de la ”Survivor România”.

citește și...