Vera Miron, eliminată de la ”Survivor România”. L-a atacat dur pe Albert Oprea în momentul în care a fost nominalizată

19.04.2021, 10:17
Vera Miron, eliminată de la ”Survivor România”. L-a atacat dur pe Albert Oprea în momentul în care a fost nominalizată
Vera Miron, eliminată de la ”Survivor România”. L-a atacat dur pe Albert Oprea în momentul în care a fostnominalizată

O nouă eliminare la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D. Cea care a părăsit competiția este Vera Miron.

Vera Miron este una dintre concurentele care intraseră de curând în echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. În conciliul de eliminare de duminică, 18 aprilie 2021, Vera Miron a fost cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primite de la telespectatori.

Vera Miron a fost propusă pentru eliminarea din competiție de Albert Oprea, care a ieșit favoritul publicului. Alături de Vera, din echipa Războinicilor a mai fost propusă pentru eliminare și Maria. Din echipa Faimoșilor, nominalizați peentru eliminarea din concurs au fost Irisga și Elena Marin, aceasta din urmă fiind nominalizată de Zannidache, care a fost desemnat favoritul publicului.

Ce declarații a făcut Vera Miron, care a fost eliminată de la ”Survivor România”

Vera Miron a fost extrem de enervată de faptul că a fost nominalizată pentru eliminare de către Albert Oprea, pe care l-a atacat dur.

„Am avut o conversație cu el și mi-a spus că i-a părut rău că m-a votat prima oară, acum nu-i înțeleg falsitatea față de mine. E un om foarte fals și de-asta echipa nu e cu el. Mi-a spus că nu o să mă mai voteze dacă iese favoritul publicului. Mi se pare un om fals, nu știu cum cei de acasa îl votează favorit”, a spus Vera Miron, citată de wowbiz.ro.

După ce a a aflat că părăsește competiția ”Survivor România”, Vera Miron a declarat: „Aveam o presimțire că o să plec, de azi dimineață. Chiar am avut o conversație cu colegii mei că o să plec. Îmi pare rău că plec, mi-aș fi dorit să stau mai mult. Dacă atât a fost să fie pentru mine, voi pleca acasă cu capul sus. Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Sunteți niște oameni deosebiți cu toții. Mi-a părut bine să vă cunosc. O să vă urmăresc de acasă. Și o să-mi susțin echipa în continuare”.

 

 

citește și...